Hírek

2018. június 14.
Apák napi akció - június 17-én 20% kedvezmény az apukáknak
Vasárnap apák napja. Ezért szeretnénk mi is egy kicsit kedveskedni az apukáknak. Így vasárnap reggel 8-tól délután 3-ig minden apuka, aki legalább 1 gyerekkel ellátogat hozzánk 20% kedvezménnyel vásárolhat termékeinkből.
2018. május 22.
Gyereknapi akció május 22-27 között
Ezen a héten új ízekben és akciós áron kapható sokatok - de főleg a gyerekek - kedvence az epres ordakrém. Sőt az ordakrém mellé ajándék tetoválás matrica is jár a gyerekeknek, mi idén így szeretnénk kedveskedni a gyerekeknek.
2018. május 09.
Pünkösdi sajtkészítés
Május 21-én (pünkösd hétfőn) ismét sajtkészítő programmal várunk titeket, délelőtt 10:30-tól elsősorban a gyerekeket, délután 15:00-tól pedig elsősorban a felnőtteket és nagyobb gyerekeket várjuk közös sajtkészítésre!
2018. május 08.
Pünkösd a Kecskevilágnál
Pünkösd vasárnap egy újabb családi piknikre invitálunk, a hagyományoknak megfelelően ezúttal pünkösdi királyt választunk, de lesz ismét tombola, ló hátra is ülhettek, várnak a simogatásra éhes gidák és a tanya sok - sok állata. Ha pedig megéheztél ismét f
2018. április 24.
Ha csak látogatóba jönnél kis és nagy kecskéinkhez...
Ha csak látogatóba jönnél kis és nagy kecskéinkhez, abszolút megértjük, a világ legjobb fej teremtései, és szívesen barátkoznak mindenkivel. Azonban az ő nyugalmuk, és egészségük, valamint a mi zavartalan munkavégzésünk érdekében kérjük tarts be néhány sz
2018. április 20.
Május 1-e a Kecskevilágnál
Részt vennél egy jó hangulatú családi buliban? Érdekelnek a hagyományok? Gyertek el, állítsunk közösen májusfát, simogassunk közben kis gidákat, keressünk kincset, lovagoljunk, és persze együnk finomakat. Van kedvetek csatlakozni?
2018. április 15.
Házhoz szállítás bizonytalan ideig szünetel
Kénytelenek vagyunk egy időre megszüntetni a házhoz szállítást. Reméljük nem okozunk túl nagy kellemetlenséget és szívesen látunk a tanya boltjában minden nap 8-tól 3-ig, kedden és pénteken pedig este 6-ig
2018. március 15.
Ismét elérhető házhozszállításunk is!
Ismét tudtok házhoz szállítással is rendelni. A korábbiaktól eltérően idén csütörtöki napokon lesz a házhoz szállítás, így rendelni szerda délig tudtok!!!
2018. március 14.
Húsvétváró családi nap - március 25-e
Idén is várunk Húsvétváró családi napunkon, ahol ismét lesz kisállat simogató, tojásfestés és a tavalyi nagy sikerre való tekintettel kincsvadászat is!
2018. március 06.
Nőnapi akció idén is!!!
Nőnap alakalmából idén is 15% kedvezménnyel kedveskedünk mindazoknak, akik gondolnak kecske lányainkra is, és egy kis zöldséggel lepik meg őket!
131 találat Első oldal Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következő oldal Utolsó oldal 1/14 oldal