Hírek

2018. április 20.
Május 1-e a Kecskevilágnál
Részt vennél egy jó hangulatú családi buliban? Érdekelnek a hagyományok? Gyertek el, állítsunk közösen májusfát, simogassunk közben kis gidákat, keressünk kincset, lovagoljunk, és persze együnk finomakat. Van kedvetek csatlakozni?
2018. április 15.
Házhoz szállítás bizonytalan ideig szünetel
Kénytelenek vagyunk egy időre megszüntetni a házhoz szállítást. Reméljük nem okozunk túl nagy kellemetlenséget és szívesen látunk a tanya boltjában minden nap 8-tól 3-ig, kedden és pénteken pedig este 6-ig
2018. március 15.
Ismét elérhető házhozszállításunk is!
Ismét tudtok házhoz szállítással is rendelni. A korábbiaktól eltérően idén csütörtöki napokon lesz a házhoz szállítás, így rendelni szerda délig tudtok!!!
2018. március 14.
Húsvétváró családi nap - március 25-e
Idén is várunk Húsvétváró családi napunkon, ahol ismét lesz kisállat simogató, tojásfestés és a tavalyi nagy sikerre való tekintettel kincsvadászat is!
2018. március 06.
Nőnapi akció idén is!!!
Nőnap alakalmából idén is 15% kedvezménnyel kedveskedünk mindazoknak, akik gondolnak kecske lányainkra is, és egy kis zöldséggel lepik meg őket!
2018. március 02.
Friss tej - ismét kapható
Itt a tavasz, bár az időjárás mást mond, a kecskéink tudják úgyhogy megint elkezdődhetett a fejés, és ismét kapható friss tej és készülnek az első sajtok is! Gyertek egyétek - vigyétek!
2018. február 08.
Farsangi Malackodás - Február 24-én a Kecskevilágnál
Szereted a disznóvágások hangulatát, vagy csak rég óta ennél igazi disznótoros ételeket, hagymás vért, frissen sült hurkát, kolbászt, pecsenyehúst? Vagy még soha sem jártál disznóvágáson, de szívesen megnéznéd, hogyan készül a hurka, kolbász, disznósajt?
2018. január 31.
Ha csak látogatóba jönnél...
Ha csak meglátogatnál minket - tudjuk elsősorban a kis kecskékre vagytok kíváncsiak, nem sértődünk meg :-) - akkor is szívesen látunk, azonban erre csak délelőtt 10:00 és 12:00 óra között délután pedig 14:00 és 16:00 óra között van lehetőség.
2018. január 08.
Álom meló 2018!
Idén is meghirdetjük immár hagyományos Álom meló programunkat, és ezúttal is gida gondozáshoz várjuk önkéntesek jelentkezését:. Ha te is szívesen részt vennél pár napos gidáink gondozásában, vagy csak eltöltenél velük egy pár órát, hogy kikapcsolódj és fe
2017. november 09.
Disznótoros piknik - December 2-án
Szereted a disznóvágások hangulatát, vagy csak rég óta ennél igazi disznótoros ételeket, hagymás vért, frissen sült hurkát, kolbászt, pecsenyehúst? Vagy még soha sem jártál disznóvágáson, de szívesen megnéznéd, hogyan készül a hurka, kolbász, disznósajt?
126 találat Első oldal Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következő oldal Utolsó oldal 1/13 oldal