Az istálló továbbra is zárva tart

2021. március 05.
Bookmark and Share

Sajnos még mindig várnotok kell, míg az állatainkkal találkozni tudtok. Reméljük már csak pár hét és viszontláthatunk titeket!

 Miért nem látogathatjátok állatainkat?
 A rendelet elég egyértelmű ebben a tekintetben és nem szeretnénk kiskapus megoldásokkal törvényt szegni. Nekünk is igen jelentős érvágás a rendezvények elmaradása, és mi örülnénk a legjobban, ha újra vendégül láthatnánk titeket. Reméljük erre már nem kell sokat várnunk...
Egyébként nekünk a járvány mellett sok egyéb nehézséggel kellett szembenéznünk az elmúlt időben, többek közt az ELMÜ téves eljárásával, ami miatt több mint 6 hónapja nincs áram az istállóban (már az Energetikai Hivatal is megállapított a jogsértést, de erről majd írok egyszer egy szép hosszú posztot... de lehet egy kis regényt) szóval ha nem lenne elég a járvány okozta anyagi kiesés, a gyerekek otthon tanulása stb, de nem panaszkodni akarok.
A lényeg, hogy sajnos nem tudtok látogatóba jönni az állatainkhoz, de addig is igyekszünk képekkel, videókkal pótolni az élményt.
A boltunk pedig továbbra is zavartalanul üzemel, van sonka, kolbász. szalonna, felvágottak (párizsi, Malacdella), Bálinti páros (debreceni). Nyitvatartásunk is változatlan: keddtől - péntekig 8-18-ig, szombaton 8-12-ig tartunk nyitva.