Ajándékozz élményt!

2019. december 06.
Bookmark and Share

Szerintünk az együtt töltött idő és a közös élmények jelentik a legnagyobb ajándékot. Ha egyet értesz velünk és szívesen ajándékoznál élményeket, nézz szét élmény ajándékaink között.

Szeretnél egy igazán különöleges ajándékot adni szeretteidnek? Valami olyasmit, amit még soha nem próbáltak, vagy gyerekkoruk óta nem láttak? Vagy csak szeretnek jókat, enni, érdekli őket a gasztronómia és adnál nekik egy különleges kulináris élményt ajándékba, ami még egy vagyonba sem kerül? 

Akkor itt az alkalom válassz élmény ajándékaink közül: 

 

1. Disznótoros Piknik

Remek ajándék minden hús imádónak. Disznótoros Piknikünkön egy hagyományos disznóvágás minden elemével megismerkedhettek, sőt beállhattok segíteni, ha úgy tartja kedvetek. Egész nap finom falatok várják a résztvevőket. Mindenki maga dönti el, hogy egész napra, vagy csak reggelire - ebédre -vacsorára csatlakozik a programohoz! További részleteket a programról IDE kattintva találtok ( http://www.kecskevilag.hu/kecske/18/disznotoros-piknik)

 

Ezt választom - mit kell tennem? 

Töltsd ki az űrlapot, a megjegyzés rovatba pedig ne felejtsd a megajándékozott nevét megírni nekünk (ha több kupont szeretnél, több névre, ezt is beírhatod). A részvételi díj beérkezés után 1- 2 napon belül e-mailben elküldjük a névre szóló szépen kivitelezett kuponokat neked már csak a fa alá kell tenned.

A létszám - így a kuponok száma - korlátozott! Vedd meg minél hamarabb! Itt találod a jelentkezéshez szükséges űrlapot: https://forms.gle/T55Y9JW9VzdgxWPc8

 

2. Készíts saját sajtot és vacsorázz velünk


Pár órás kirándulás a sajtok világába. Itt mindenki megtudhatja, hogyan készül a sajt, mit, hogyan és miért készítenek az emberek a tejből. Sőt mindeni elkészítheti saját sajtját is. És ha nem csak a sajtok világa érdekel a gasztronómia nagy térképéről, akkor a sajtkészítést követő vacsorán, egész biztosan találsz neked tetsző különleges fogást. A pontos menü mindig szezonális, a főétel általában gida vagy bárány húsból készülő különlegesség. Sajtkészítő programjainkat márciustól októberig rendezzük, általában havonta 1 - 2 alkalommal. Pontos időpontokat általában a rendezvények előtt 1 hónappal tesszük közzé.  További részleteket a programról IDE kattintva találtok ( http://www.kecskevilag.hu/kecske/14/keszits-sajat-sajtot-es-vacsorazz-velunk-)

 

Ezt választom - mit kell tennem? 

Írd meg nekünk emailben az info@kecskevilag.hu címre, hogy hány főre szeretnél kupont vásárolni. Válasz levélben tájékoztatunk minden további teendőről és a részvételi díj rendezése után emailben küldjük meg részedre a névre szóló tetszetős ajándék kuponokat is, amit már csak át kell nyújtanod.