Sajtkészítés online ? !
Május 1-én egy különleges online sajtkészítésre hívunk titeket. Szeretnéd tudni, hogyan készül a sajt? Mi kell ahhoz, hogy a tejből sajt legyen? Hogy miért lesz az egyik sajt lágy ízű, krémes állagú, míg a másik sajt markáns ízű, szeletelhető állagú?
Május 1-én egy különleges online sajtkészítésre hívunk titeket. Most, hogy a világjárvány miatt nem tudunk személyesen sajtkészítő esteket szervezni, úgy gondoltuk meginvitálunk tieket egy közös virtuális sajtkészítésre.
Szeretnéd tudni, hogyan készül a sajt? Mi kell ahhoz, hogy a tejből sajt legyen? Hogy miért lesz az egyik sajt lágy ízű, krémes állagú, míg a másik sajt markáns ízű, szeletelhető állagú?
Egy rövid kis online sajtkészítő mini kurzussal szeretnénk bemutatni nektek, hogy hogyan készül a legegyszerűbb friss sajt, amit otthon is el tudtok készíteni.
A sajtkészítés közben pedig mesélek nektek egy kicsit arról, hogy mi mindent érdemes a tejből készíteni otthoni körülmények között. És természetesen igyekszünk válaszolni kérdéseitekre is.
A videót terveink szerint Facebook oldalunkon lesz elérhető.
az első részt itt találjátok: 2020/05/01 14:30-tól
a második részt pedig itt:
Várunk sok szeretettel, ha kérdésed, kérésed van, írj az info@kecskevilag.hu email címre.