Piknikezzünk együtt: december 14, január 18, február 15!!!

2019. december 03.
Bookmark and Share

Szuper hangulat, finom ételek, és persze a hagyományok! Mindez egy helyen Disznótoros Piknikünkön. Gyere el december 14-én, január 18-án vagy február 15-én!

December 14-én, január 18-án vagy február 15-én szombaton a Kecskevilág tanyáján reggel 7-től kb este 7-ig ismét Disznótoros Piknikre várunk! 


Mi vár rád? Jó hangulat, finom ételek, jó társaság – hiszen te is ott leszel ;-)

Így aztán ne habozz, jelentkezz most!!!! 

 

 

 

Hagyományos disznóvágás részese lehetsz, egész napra vagy csak reggelire/ebédre/vacsorára, ahogy időd és kedved engedi.  Ha van kedvetek részt is vehettek a különböző munkafolyamatokban.

Disznóvágások hagyományos étel sorát készítjük el nektek és hogy ne csak az ételek igazodjanak a hagyományokhoz, a reggeli mellé jár a fogó pálinka és egész nap biztosított a korlátlan forralt bor és forró tea fogyasztás.




A helyszín egy fedett, zárt terasz, tehát elázni nem fogunk, a melegedésről pedig egy jó nagy kályha és a forró tea gondoskodik, de azért érdemes melegen, rétegesen öltözködni, és főleg meleg lábbelivel készülni.

 

A délelőtt folyamán lesz idő elsétálni az istállóhoz is, ahol közösen meg tudjuk szeretgetni kecskéket, meg persze a többi állatot.


 

Itt tudsz jelentkezni, a létszám korlátozott!!!! 

 


És hogy mindez mennyibe kerül? Rajtad múlik!

Ha csak egy étkezésre jössz el, akkor 4000 Ft/ fő áron tudsz részt venni a reggelin, ebéden vagy vacsorán, ha két étkezésre, akkor 7500 Ft/fő áron lakomázhatsz, ha pedig az egész napos program mellett döntesz, akkor kedvezményesen 9000 Ft/fő áron vehetsz részt az egész napos malackodásban.


Elhoznád a gyerekeket is? Részükre 3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig 2000 Ft/fő egy étkezésre, 3500 Ft/fő két étkezésre, vagy 4500 Ft/fő egész napra a részvétel díja.

Kattints IDE és töltsd ki az űrlapot,

 

És ha kíváncsi vagy a további részletekre kattints IDE