Vásárlás

Bookmark and Share

 

 

Termékeink megvásárolhatóak a tanya boltjában:

Törökbálint, Idamajor


Téli nyitvatartás:

Péntek: 12 - 18

Szombat: 8 - 18

Vasárnap: 8 - 15

de általában ott vagyunk, és szívesen kiszolgálunk, de ha biztosra mennél telefonálj indulás előtt  a 20/3908906 számon, és igyekszünk megoldani, bármikor is jönnél.

 

Az érdi autópálya lehajtójától Kecskevilágos táblák segítik a könnyebb odajutást.

 

 


Aki autópálya matrica nélkül szeretne eljutni, annak az Érd, Szövő utca, - Ötvös utca útvonalat javasoljuk!

 

 Törökbálint felől egy viszonylag jól járható föld úton tudtok jönni. Ha ezt kihagynátok inkább gyertek Érd irányából.

Iránymutatásnak pedig itt egy térkép, hogy ha autópálya matrica nélkül szeretnétek kijutni hozzánk!

 

 

 

 

 

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS - SZÜNETEL

 

 

 

Házhozszállítás minden héten csütörtökön!!!

 

 

 

 

Rendelésed minden héten szerdán déli 12 óráig adhatod le, a kiszállítás pedig minden héten csütörtökön kb 8:30 és 16:00 óra között történik.

 

 

 

Egyenlőre a következő települések területén belül tudjuk a házhozszállítási szolgáltatásunkat biztosítani (ha máshová szeretne rendelni kérem írjon, a beérkező igények függvényében indítjuk be más településeken is a házhozszállítást):

BUDAPEST,
BIATORBÁGY,
BUDAKESZI,
BUDAÖRS,
DIÓSD,
ÉRD,
PÁTY,
SÓSKÚT,
TÁRNOK,
TÖRÖKBÁLINT.

 

 

 

 

A minimum rendelési érték 4500 Ft. A házhozszállítás ingyenes!!!
Amennyiben bármilyen kérdésed van hívj! Anitát keresd a 20/3908906 számon.

 

 

 

 

A termékek árát átvételkor készpénzben kell kifizetni.

 

 

 

Fontos nekünk, hogy házhoz szállított termékeink pont ugyan olyan frissek és finomak legyenek, mintha a tanya boltban vásároltad volna, ezért hűtött dobozokban a hűtési lánc megszakítása nélkül folyamatos hőmérséklet ellenőrzéssel szállítjuk házhoz termékeinket.
Kérjük kézhezvétel után te is figyelj oda, hogy a hűtés főleg az olyan érzékeny termékeknél mint a kecsketej folyamatos legyen.
Termékeink többsége gyorsan romló élelmiszer, így sem áruvisszavételre, sem a termékeik újra kiszállítására nincs mód. Természetesen bármilyen termék reklamáció, minőségi kifogás esetén megteszünk mindent, hogy kárpótoljunk, és persze bízunk benne, hogy ilyen nem is lesz :o))


Ha bármi közbe jönne és valamiért mégsem tudod a megrendelést átvenni, vagy más címre kérnéd a rendelést ezt legkésőbb csütörtök reggel 8 óráig tudod telefonon jelezni. Amennyiben nem mondtad le a rendelést eddig az időpontig, akkor az áru ellenértékét meg kell térítened.
Fontos, hogy olyan telefonszámot adj meg ahol elérünk, ezen a számon fogjuk jelezni a kiszállítás várható időpontját.

 

A megjegyzés mezőbe írd be, az összes olyan dolgot, ami segít, hogy könnyen odataláljunk hozzád. (kapucsengő száma, mi van kiírva a kapura, vagy hogy nem jó a kapucsengő és inkább telefonon hívjunk... stb), és olyan címet adj meg, ahol a délelőtti órákban megtalálunk (munkahely, otthon stb)

 

 

 

Ha személyesen nem te veszed át a termékeket az nem probléma, de akkor kérjük annak a telefonszámát add meg, aki át tudja venni a terméket. Lehet ez a recepciós, vagy a szomszéd néni, csak ő is tudjon róla, és ne felejtsd a pénzt is otthagyni. A rendelés lezárásakor látod, hogy pontosan mennyit kell majd fizetned. Nincsnek ezen felül plusz költségek nem számítunk fel sem csomagolási, sem házhozszállítási díjat sem!!!

 

 

 

 


A házhozszállítás csütörtökön kb 8:30 és 16:00 óra között történik. A beérkezett rendelések összesítése után tervezzük meg a legoptimálisabb útvonalat. Így olyan címet adj meg ahol megtalálunk napközben!!! 

 

 

 

 


Az adott heti rendelést legkésőbb a szerdán 12 óráig le kell adni. Az ezután érkező rendeléseket csak a következő hét pénteki kiszállítással tudjuk kiszállítani.
További kérdéseket, kéréseket egyszerűen felteheted telefon a 20/3908906 számon Anitát keresd.

 

 

 

 

Ha bármilyen problémád lenne a kiszállított termékekkel, vagy a házhoz szállítással kérjük minél hamarabb jelezd felénk, hogy a problémákat orvosolni tudjuk!

 

 

 

 

A vásárláshoz pedig csak egyszerűen pakold kosaradba a termékeket

 

 

ITT, és aztán a pénztárnál add meg adataidat értelemszerűen és pontosan. 

 

 

 

Köszönjük és jó vásárlást!