2 személyes sajttál

Bookmark and Share
2 személyes sajttál
Vegyes sajttál 2 fő részére, természetesen többféle sajtból egy kis kőrözöttel kiegészítve. 2-3 féle ízesített friss sajtot, és 1-2 érlelt sajtot tartalmaz. Összesen körülbelül 20 dkg sajtot tartalmaz, amit műanyag dobozba csomagolunk. A sajtokat felkockázzuk, így előfordulhat, hogy a szállítás során összekeverednek a különböző sajt kockák. Neked pedig nincs más dolgot mint tálalni. Több vendéget vársz? Nézd meg a többi sajttálat is.
Ár: 1.100 Ft
Akciós ár: 1.000 Ft
Mennyiség: db

Vendégeket vársz, de nem vagy a konyha ördöge? Lenyűgöznéd barátaidat, családtagjaidat valami különleges finomsággal? Desszert helyett/mellett francia mintára sajtot ennél? Szeretnél sok fajta sajtot kipróbálni? 

Sajttál termékünket neked találtuk ki! 2-3 féle ízesített és 1-2 fajta érlelt sajtot kapsz ezzel a csomaggal illetve egy kis kőrözöttet. A sajtokat felkockázzuk és az egészet műanyag dobozba csomagoljuk, így neked nincs más dolgod mint tálalni és begyűjteni az elismeréseket. Ez a termék kb 20 dkg sajtot tartalmaz, ami körülbelül 2 főnek elegendő. Ha több vendéget vársz, vagy egyszerűen csak több sajtot szeretnél válassz a többi sajttál termék közül.