FarmTúra

Bookmark and Share
FarmTúra
Szeretnéd testközelből megismerni a tanya állatait? Megtudnád mitől olyan különleges állatok a kecskék? Kipróbálnád hogyan lehet megfejni őket? Szívesen részt vennél egy kis kóstolón? FarmTúráinkon lehetőségetek van a tanyát "idegenvezetéssel" - vagyis a mi szakértő kíséretünkkel végig járni. Bemenni a kecskék közé, kipróbálni a fejést, körbe járni az összes karámot. Megtudhatjátok ki mit eszik, mitől érzi jól magát, az aktuális érdekességeket, és ha éppen kis csirkék, kis kacskák, kis bárányok, vagy kis kecskék, kis nyuszik vannak akkor őket megnézni, amennyiben lehetőség van rá akár kézbe is venni (kizárólag, ha ez az állatok jólétét, egészségét nem veszélyezteti).

 

 

Hogy mire számíts, ha eljössz Farm Túránkra? Egy körülbelül 1 órás séta keretében közösen körbe sétáljuk az istállót és az istálló körüli karámokat, minden állatról beszélünk, mesélünk egy kicsit, és persze minden kérdésetek fel tudjátok tenni velük kapcsolatban. A kecskék karámjába bemegyünk, a kecskéket megsimogatjuk, a bátrak pedig kipróbálhatják hogyan kell egy kecskét megfejni. A közös séta végén lehetőségeket van ugrálni a szalma bálákon, focizni egyet a füves réten, vagy bogyókat, leveleket, terméseket gyűjteni a tanyát körbevevő erdőben, réten.

 

Mit kérünk tőled? Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket! Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni. Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza.

 

Kérdés esetén pedig keress minket.

 

 

Legközelebbi FarmTúra időpontok:

 

jelenleg nem szervezünk FarmTúrákat, keressétek Egyéni FarmTúra ajánlatainkat a linkre kattintva: 

http://www.kecskevilag.hu/szolgaltatas/1/farmtura-egyenileg

 

 

 

 

Részvételre, csak előzetes regisztrációt követően van lehetőség! 

 

 

A részvétel díja: 1500 Ft/fő


Kedvezményes díjaink családoknak: 

 

1 felnőtt + 1 gyerek........2800 Ft

 

1 felnőtt + 2 gyerek........4000 Ft

 

1 felnőtt + 3 gyerek........5000 Ft

 

1 felnőtt + 4 gyerek........5900 Ft

 

2 felnőtt + 1 gyerek........4300 Ft

 

2 felnőtt + 2 gyerek........5500 Ft

 

2 felnőtt + 3 gyerek........6500 Ft

 

2 felnőtt + 4 gyerek........7400 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük!