Osztálykirándulások

Bookmark and Share
Osztálykirándulások
Elsősorban alsó tagozatos osztályokat várunk fél napos, vagy egész napos kirándulásokra. A fél napos kirándulás tanya látogatást - ismerkedés az állatokkal, akár tananyaghoz kapcsolódó ismeretek megvitatásával - és sajt készítést tartalmaz. A gyerekek saját sajtot készítenek, amit haza is visznek magukkal. A programot pedig egy játékos kvízzel szoktuk zárni. Az egész napos program kiegészül igény szerint kincskereséssel vagy sor játékokkal, zsandárok és zsiványok játékkal stb. Ha egy iskolából két osztály érkezik egyszerre kedvezményes áron tudjuk fogadni őket.

Az év minden szakában tudunk változatos programot kínálni elsősorban a kisiskolás korosztálynak, de természetesen főleg kora ősszel és késő tavasszal fogadjuk az osztályokat, mikor még/már jó az idő és vélhetően tudunk a szabadban játszani.

 

Nagyon népszerű fél napos programunk, hiszen ez akár a "hivatalos" osztálykirándulásokon kívül mint extra is beszorítható a tanrendbe és igazi felüdülést, és sok hasznos információt jelent a gyerekeknek. Általában először az állatokkal ismerkedünk meg testközelből, átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat a kecskékkel kapcsolatban, megnézzük honnan jön a tej, a bátrabbak ki is próbálhatják a fejést, megbeszéljük a van szarva - nincs szarva kérdést, hogy miben különbözik a szarv és az agancs, mikor van tej stb stb... Természetesen van rá mód, hogy a gyerekek feltegyék saját kérdéseiket is.

Kis pihenőt, tízórait követően a háznál közösen sajtot készítünk, amit minden gyerkőc egy kis műanyag pohárba készít el, ezt ellátjuk a nevükkel és hazaviszi mindenki magával, hogy az egész család megkóstolhassa a sajtot, amit készítettek. A fél napos programot egy rövid kvízzel szoktuk zárni, ami a megszerzett ismeretek elmélyítésben segít, és egyben visszajelzés a gyerekeknek, ha jól figyeltek mindent tudnak.

 

A fél napos program ára 3500 Ft/gyermek, ami tartalmazza a sajtot is, amit minden gyerek hazavisz magával. Amennyiben egy iskolából egyszerre két osztály látogat el hozzánk kedvezményesen 3200 Ft/gyerek áron tudjuk fogadni a csoportokat.

 

 

Az egész napos program abban különbözik a fél napostól, hogy sokkal több idő van játékra. Főleg csapatépítő játékokat szoktunk játszani, olyasmiket amire az iskolában nincs idő, hely, alkalom. Nagyobb gyerekekkel érdemes számháborúzni, míg kisebbekkel a sorversenyek, kincskereső játékok szoktak igazán élvezetesek lenni. Egész napos program esetén van lehetőség ebédet rendelni is. 

 

Az egész napos program ára 5000 Ft/gyermek, ami tartalmazza a sajtot is, amit minden gyerek hazavisz magával. Amennyiben egy iskolából egyszerre két osztály látogat el hozzánk kedvezményesen 4500 Ft/gyerek áron tudjuk fogadni őket egész napos programunkon.

 

Az osztálykirándulások lebonyolítása minden esetben előzetes telefonos/emailes időpont egyeztetés után lehetséges csak! Szabad időpontokról érdeklődjön telefon a 20/3908906 számon Anitánál vagy emailben ITT.