Osztálykirándulások

Bookmark and Share
Osztálykirándulások
Fél és egész napos programokkal várjuk a gyerekeket. Megismerkedünk a háztáji állatokkal, és megtanulunk sajtot készíteni. A program végén mindenki a saját sajtját viheti haza. Az egész napos programban pedig van idő csapatépítő játékokra, vagy kincskeresésre, számháborúra is.

Nagyon népszerű fél napos programunk, hiszen ez akár a "hivatalos" osztálykirándulásokon kívül mint extra is beszorítható a tanrendbe és igazi felüdülést, és sok hasznos információt jelent a gyerekeknek.

Általában először közösen sajtot készítünk, megbeszéljük mi mindenre használható a tej, és hogyan kerül a boltok pocaira. Majd rövid bemutató után mindenki elkészíti a saját sajtját, melyet a nap végén természetesen haza is vihetnek, hogy az egész család megkóstolhassa a sajtot, amit készítettek.

Sajtkészítés után az állatokkal ismerkedünk meg testközelből, átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat, melyik állatot miért tartjuk, hogy hívják a hímet, a nöstényt, melyik állati mit eszik stb. Bemegyünk a kecskék karámjába és megnézzük honnan jön a tej, a bátrabbak ki is próbálhatják a fejést, megbeszéljük a van szarva - nincs szarva kérdést, hogy miben különbözik a szarv és az agancs, mikor van tej stb stb... Természetesen van rá mód, hogy a gyerekek feltegyék saját kérdéseiket is.

A fél napos programot egy rövid kvízzel szoktuk zárni, ami a megszerzett ismeretek elmélyítésben segít, és egyben visszajelzés a gyerekeknek, ha jól figyeltek mindent tudnak. 

 

A fél napos program ára 3500 Ft/gyermek, a kísérőknek pedig ingyenes.

Amennyiben egy iskolából egyszerre két osztály látogat el hozzánk kedvezményesen 3200 Ft/gyerek áron tudjuk fogadni a csoportokat.

 

 

Az egész napos program abban különbözik a fél napostól, hogy sokkal több idő van játékra. Főleg csapatépítő játékokat szoktunk játszani, olyasmiket amire az iskolában nincs idő, hely, alkalom. Nagyobb gyerekekkel érdemes számháborúzni, míg kisebbekkel a sorversenyek, kincskereső játékok szoktak igazán élvezetesek lenni. Étkezéshez megfelelő helyet, evőeszközt, tányért, ételmelegítéshez mikruhullámú sütőt tudunk biztosítani.

 

Az egész napos program ára 5000 Ft/gyermek, a kísérőknek pedig ingyenes.

Amennyiben egy iskolából egyszerre két osztály látogat el hozzánk kedvezményesen 4500 Ft/gyerek áron tudjuk fogadni őket egész napos programunkon.

Az osztálykirándulások lebonyolítása minden esetben előzetes telefonos/emailes időpont egyeztetés után lehetséges csak! Szabad időpontokról érdeklődjön telefon a 20/3908906 számon Anitánál vagy emailben ITT.

Osztálykirándulásokat minimum 15 gyerekből álló (nem csak iskolai) csoportnak tudunk szervezni, a kedvezményes árat pedig egy iskolából egyszerre két osztály jelentkezése esetén tudjuk adni.