Csapatépítő programok

Bookmark and Share
Csapatépítő programok
Sok féle program lehetőség, amiből kiválaszthatják a csapathoz leginkább passzoló feladatokat, hogy a csapatépítés valódi élmény legyen a kollégáknak. Ízelítőül program választékunkból: gasztronómiai vetélkedő, kemencés csapatépítés, paraszt olimpia, sajt készítés, íjászkodás, quadozás, a téli időszakban pedig disznóvágás.

Több éves tapasztalattal kínálunk sokféle csapatépítő programot elsősorban kisebb cégeknek. Minden cég - minden csapat más, így mindig egyedileg a cég munkatársaira szabva igyekszünk a csapatépítő feladatokat kitalálni, hogy az valóban elérje a célját, és olyan légkört termetsen, ahol a kollégák hatékonyan tudnak együttműködni, kommunikálni.

 

Ezért nincsenek előre kitalált és megírt csapatépítő programjaink, és fix áraink.

Vannak azért témakörök, amik köré feladatok szerveződnek, ami körül összeáll egy csapatépítő program.

 

1. Gasztronómiai vetélkedő: egzotikus és hétköznapi fűszerek, olajok, ki ismeri fel őket? és ha bekötött szemmel kell megkóstolni a paradicsomot, répát, káposztát ki ismeri fel csak az íze alapján? melyik konyhai eszköz mire való? stb, stb, sok - sok humorral átszőtt feladat, melynek során sok új ismeretre tesznek szert a résztvevők a gasztronómia világából, és a feladatok megoldása közben kénytelenek együtt dolgozni

 

2. Kemencés csapatépítés: a mottója lehetne az is, Edd meg amit főztél. A program tészta dagasztással kezdődik egy hatalmas fa teknőben, majd amíg a tészta kell van idő és lehetőség megnézni az állatokat, vagy bármilyen más játékot játszani, sajtot készíteni. A megkelt tésztából kenyérlángost, pizzát, kenyeret készítünk és a kemencében megsütjük, és mindenki megeheti amit ő és csapattársai készítettek :o))

 

3. Sajt készítés: ez egy rövidebb program aminek során a résztvevőkkel közösen sajtot készítünk (vagy mindenki egy kicsit saját ízesítésben, vagy egy nagy közöset)

 

4. Íjászkodás: partnereink szervezésében lehetőség van betekinteni az íjászat világába

 

5. Quadozás: partnereink szervezésében lehetőség van kipróbálni a quadozást, egy kitűzött pályán csapatépítő feladatokat oldani meg quadokon ülve, vagy egyszerűen vezetett quad túrára menni a környék erdőin, mezőin.

 

6. Paraszt Olimpia: igazi fizikai, szellemi, ügyességi vetélkedő izgalmas - vicces feladatokkal. Ízelítőül néhány feladat: paraszt darts - krumplival célba dobás a gerebenre, bála gurítás, mászás, tök szedés bekötött szemmel, diódobás, gumicsizma hajítás, papírtorony építés, vizes vödör tartás, összekötött lábbal akadályfutás stb. A feladatok közül a csapat összetételének és a rendelkezésre álló időnek megfelelően válogathatóak össze a feladatok.

 

7. Disznóvágás - csak a téli időszakban kb novembertől - február végéig elérhető : zárt, fedett teraszunkon az időjárás viszontagságaitól távolabb, de a "tűzközelből" élhetik végig a disznóvágás minden felemelő, élvezetes és kevésbbé kellemes pillanatát. A csapat döntésétől függően a leöléstől egészen a kész hurka - kolbász kóstolásáig végig csinálunk mindent. Van mi micsoda a disznón kvíz, hagyma pucolás időre, kolbász ízesítés, kolbász töltés, és sok - sok játékos feladat miközben végig esszük egy hagyományos disznóvágás teljes menűjét a hagymásvértől, a pecsenyehúson át, az orja levesig, és hájas süteményig.

 

Amennyiben bármelyik programunk felkeltette érdeklődését kérjen tőlünk ajánlatot ITT