Közös sajtkészítés gyereknek

Bookmark and Share
Közös sajtkészítés gyereknek
Érdekel, hogy milyen varázslat kell, hogy a tejből sajt legyen? Gyere varázsoljunk együtt!


Közösen megbeszéljük honnan van a tej, milyen állatok adnak tejet, abból mi mindent lehet készíteni. Utána egy kis útmutatás után mindenki elkészíti a saját sajtját. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni.


Az elkészített sajtodat természetesen hazaviheted, hogy a család is örülhessen a világ legfinomabb sajtjának :-)


Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével. 


A részvétel díja, mely magában foglalja a sajtkészítési programot és a közös tanya látogatást valamint az elkészített sajtot is: 3500Ft/gyerek, a szülők - kísérők részére 1500 Ft/fő.


Tapasztalataink alapján szülői segítséggel kb 4-5 éves kortól élvezik a gyerekek, önállóan pedig iskolás kortól tudnak sajtot készíteni.

Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk fogadni!!! Igyekezz nehogy lemaradj!

A programot időjárástól függetlenül megtartjuk, a helyszín egy fedett oldalról zárt terasz, így megázni biztosan nem fogunk, kérjük öltözzetek az időjárásnak megfelelően.

 

A sajtkészítés és tanya látogatás után lehetőségetek van egy szendvics ebéden is részt venni. Szendvicseink kizárólag minőségi alapanyagokból, gondosan válogatott összetevőkkel készülnek, az aktuálisan elérhető termékeinkből, általában valamilyen sült hússal - sajjtal - zöldségekkel gazdagon megrakva. A szendvicsek ára: egész szendvics - felnőtt adag - 2000 Ft, fél szendvics - gyerek adag - 1000 Ft. (a kép illusztráció) 

 


 

A legközelebbi sajtkészítés időpontja szeptember 21-e szombat délelőtt 11 óra. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudtok (https://forms.gle/r4yi9wj9xrny5oid7)