Húsvétváró Családi nap - Április 4-e szombat

Bookmark and Share
Húsvétváró Családi nap - Április 4-e szombat
Idén is várjuk a család apraját nagyját április 4-én Húsvétváró Családi napunkon. Kincskeresés, gida és bárány simogató, finom szendvicsek és persze sok - sok állat.Immár hagyományosan idén is megszervezzük Húsvétváró Családi napunkat április 4-én szombaton, amelyre idén is sok  szeretettel és még több programmal várunk mindenkit.

Idén is egész nap (reggel 10 órától délután 16 óráig) részt vehettek kincskereső játékunkban, sőt idén külön készülünk feladat lappal a kisebbeknek, és nagyobb kihívást jelentő nehezebb feladatokkal a nagyobb gyerekeknek. Játék közben sok érdekes dolgot megtudhattok a kecskékről és a többi tanyasi állatról. A játékhoz szükség lesz egy okos telefonra, és egy csöpp józan paraszti észre is. Ha sikerül az összes furfangos fejtörőt megfejteni, akkor egy kis meglepetésre is számíthattok.


Néhány kis gida, bárány, nyuszi leköltözik a házhoz, hogy ott is meg lehessen simogatni - nézni őket, lesz kézműves asztal, ahol tojást festhettek, vagy színezhettek.

Készülünk nektek különleges szendvicsekkel, főtt sonkából, gida húsból készülnek különleges szendvicseink, melyeket feltétlen érdemes kipróbálni.

 

 

A Húsvétváró Családi napon való részvétel INGYENES és regisztrálni sem kell, a kézműves alkotásokért jelképes hozzájárulást kérünk.