FarmTúra

Bookmark and Share
FarmTúra
Szeretnéd testközelből megismerni a tanya állatait? Megtudnád mitől olyan különleges állatok a kecskék? Kipróbálnád hogyan lehet megfejni őket? Szívesen részt vennél egy kis kóstolón? FarmTúráinkon lehetőségetek van a tanyát "idegenvezetéssel" - vagyis a mi szakértő kíséretünkkel végig járni. Bemenni a kecskék közé, kipróbálni a fejést, körbe járni az összes karámot. Megtudhatjátok ki mit eszik, mitől érzi jól magát, az aktuális érdekességeket, és ha éppen kis csirkék, kis kacskák, kis bárányok, vagy kis kecskék, kis nyuszik vannak akkor őket megnézni, amennyiben lehetőség van rá akár kézbe is venni (kizárólag, ha ez az állatok jólétét, egészségét nem veszélyezteti).

 

 

Hogy mire számíts, ha eljössz Farm Túránkra? Egy körülbelül 1 órás séta keretében közösen körbe sétáljuk az istállót és az istálló körüli karámokat, minden állatról beszélünk, mesélünk egy kicsit, és persze minden kérdésetek fel tudjátok tenni velük kapcsolatban. A kecskék karámjába bemegyünk, a kecskéket megsimogatjuk, a bátrak pedig kipróbálhatják hogyan kell egy kecskét megfejni. A közös séta végén lehetőségeket van ugrálni a szalma bálákon, focizni egyet a füves réten, vagy bogyókat, leveleket, terméseket gyűjteni a tanyát körbevevő erdőben, réten.

 

Mit kérünk tőled? Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket! Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni. Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza.

 

Kérdés esetén pedig keress minket.

 

 

Legközelebbi FarmTúra időpontok: október 26-a szombat 11 óra, és október 27-e vasárnap 11 óra

 

Minden FarmTúrára maximum 25 fő jeletnkezését fogadjuk.

Jelentkezni ezen a linken található űrlapsegítségével tudtok (vagy ezt a sort böngészőbe másolva: https://forms.gle/x778HUx7vPZPprYA8)


 

Részvételre, csak előzetes regisztrációt követően van lehetőség! 

 

A részvétel díja felnőtteknek 1500 Ft/fő, gyerekeknek (14 éves korig) 500 Ft/fő

 

Október 26-án és 27-én különleges Szellemes FarmTúrára várunk titeket.  Amellett, hogy szokás szerint körbe járjuk a tanya állatait, és megismerkedünk a világ legszellemesebb állataival, a kecskékkel, részt vehettek egy szellemes kis kvíz játékban, ahol a helyes megfejétseket apró meglepetéssel díjazzuk. Ha szeretnétek tököt faragni, akkor ezt is megtehetitek, ráadásul a tökből kifaragott részeket a tyúkok és kecskék legnagyobb örömére hasznosítjuk, és még a lakást sem kenitek össze a tököléssel :-) . Amennyiben pedig megéheztetek a sok móka után, akár ehettek is egy jó kis disznótorost (frissen sült kolbász,, hurka, hagymás krumpli, savanyúság, tepertő, abált szalonna és friss kenyér vár rátok).

 

Ha kértek tököt annak az ára 1500 Ft/tök, a faragáshoz pedig biztosítunk késeket, a jó kedvet magatokkal kell hozni :-) 

Az ebéd ára 2500 Ft/fő felnőtteknek és 1000 Ft/fő gyerekeknek (3 - 12 éves korig). Kérjük a jelentkezési lapon jelezzétek, ha kértek tököt, vagy ebédet! 

 

 

 

 

 

Köszönjük!