FarmTúra

Bookmark and Share
FarmTúra
Szeretnéd testközelből megismerni a tanya állatait? Megtudnád mitől olyan különleges állatok a kecskék? Kipróbálnád hogyan lehet megfejni őket? Szívesen részt vennél egy kis kóstolón? Mostantól lehetőségetek van a tanyát "idegenvezetéssel" - vagyis a mi szakértő kíséretünkkel végig járni. Bemenni a kecskék közé, kipróbálni a fejést, körbe járni az összes karámot. Megtudhatjátok ki mit eszik, mitől érzi jól magát, az aktuális érdekességeket, és ha éppen kis csirkék, kis kacskák, kis bárányok, vagy kis kecskék, kis nyuszik vannak akkor őket megnézni, amennyiben lehetőség van rá akár kézbe is venni (kizárólag, ha ez az állatok jólétét, egészségét nem veszélyezteti). A túra végén pedig egy kis kóstolóval várunk sajtjainkból illetve hús termékeinkből (abból a kínálatból, ami éppen kapható, hiszen ez is szezon függő) .

 

 

Hogy mire számíts, ha eljössz Farm Túránkra? Egy körülbelül 1 órás séta keretében közösen körbe sétáljuk az istállót és az istálló körüli karámokat, minden állatról beszélünk, mesélünk egy kicsit, és persze minden kérdésetek fel tudjátok tenni velük kapcsolatban. A kecskék karámjába bemegyünk, a kecskéket megsimogatjuk, a bátrak pedig kipróbálhatják hogyan kell egy kecskét megfejni. A közös séta végén a boltunknál egy kis sajt - kolbász - sonka (éppen aktuális kínálatunknak megfelelően) kóstolóval várunk.

 

Mit kérünk tőled? Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket! Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni. Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza.

 

Kérdés esetén pedig keress minket.

 

 

Legközelebbi FarmTúra időpontok (amire még van szabad hely): 

Július 13.-a 10:00

 

Minden FarmTúrára maximum 25 fő jeletnkezését fogadjuk. Jelentkezni ezen a linken található űrlap segítségével tudtok (vagy ezt a sort böngészőbe másolva: https://forms.gle/nRa5dWqrnyuu9rAg9) 

Részvételre, csak előzetes regisztrációt követően van lehetőség! 

 

A részvétel díja felnőtteknek 1500 Ft/fő, gyerekeknek (14 éves korig) 500 Ft/fő

 

Köszönjük!