VI. Lecsófőző verseny - Szeptember 14

Bookmark and Share
VI. Lecsófőző verseny - Szeptember 14
"Az igazi magyar lecsó, olyan mint az Úristen: egy, mégis annyiféle, ahányan hisszük" - Cserna-Szabó András Lecsófőző verseny immár hatodik alkalommal - szeptember 14-én!

Sokféle lecsó, gyerekeknek ügyességi feladatok, kincskeresés, állatok, Különleges Borok, egész napos mulatság és finom falatok várnak rátok az V. Kecskevilág Lecsófőző versenyen.

"Az igazi magyar lecsó, olyan mint az Úristen: egy, mégis annyiféle, ahányan hisszük" - Cserna-Szabó András

A fentieken túl lesz alakalom betekinteni a gazdaság működésébe, megkóstolni sajtjainkat, testközelből megismerkedni kecskéinkkel és a többi állattal.

 

A felnőttek pedig közben megfőzhetik legjobb lecsó receptjüket, vagy csak végig kóstolhatják a bográcsokban hány külön féle lecsó készül.

A hangulat fokozásáról a Különleges Borok csapata gondoskodik kiváló borokkal, fröccsökkel. A Tárnoki Önkéntes Tűzoltók, pedig azon túl, hogy vigyáznak a biztonságunkra - és biztos finom lecsót is főznek :-) - ismét egy kis bemutatóval is készülnek


A belépéshez karszalagot kell váltani, a felnőtt belépő 1500 Ft, a gyerekeké pedig 500 Ft. 3 éves korig a belépés ingyenes! A versenyen résztvevő csapatok, csapatonként 3 karszalagot kapnak díjmentesen.

 

A dátum pedig szeptember 14-e szombat!!! 

 

 

A Lecsófőző versenyen való részvétel feltételei:

regisztráció emailben az info@kecskevilag.hu címen
3 fős csapat összeállítása (3 fő felnőtt), saját csapatnév kitalálása
borgács, bogrács állvány
alapanyagok a lecsóhóz 20 főre
tűzrakás 11 órától lehetséges a zsűrizéshez 15 óráig kell leadni 1 tányérnyi megtálalt lecsót