Készíts saját sajtot - március 15-én és március 18-án

2017. március 11.
Bookmark and Share

Március 15-én a friss sajt készítés rejtelmeibe, míg március 18-án a gyúrt sajt készítés titkairól tudhatsz meg többet. Friss gomolya sajt, vagy parenyica, mozzarella? Melyiket készítenéd el szívesen?

Mindig ki akartad próbálni a sajtkészítést? Érdekel, hogy milyen varázslat kell, hogy a tejből sajt legyen?
Akkor itt az alkalom gyere el, és készítsd el a saját sajtodat.

 

Most két alkalommal kétféle sajt készítésébe nyerhetsz bepillantást, SŐT, elkészítheted a saját sajtodat!


Március 15-én 11 órakor:

Megtudhatod hogyan készül a legegyszerűbb friss sajt, amit akár otthon is elkészíthetsz könnyedén.

Fokhagymás - bazsalikomos? Erős paprikás - lila hagymás? Most szabadra engedheted a fantáziádat és olyan fűszerezést választhatsz, amit csak szeretnél. A program kb. 2 órát vesz igénybe.

A részvétel díja: 1500 Ft.


Március 18-án 10 órakor:

Megtudhatod hogyan készül a gyúrt sajt, vagyis a parenyica vagy a mozzarrella. A fantáziádnak itt sem kell határt szabni, elkészíthesz sima parenyica sajtot, mozzarrellát, de készíthetsz medvehagymás vagy sonkás sajt tekercset, krémsajttal töltött bagyut, vagy ami csak eszedbe jut. A program kb. 3 órát vesz igénybe.

A részvétel díja: 3000 Ft.


Természetesen mi mindent biztosítunk hozzá, csak magadat és a lelkesedésedet hozd magaddal. Az elkészült sajtot pedig természetesen hazaviheted.


A sajtkészítés közben pedig lesz idő átbeszélni, hogy mi mindent érdemes a tejből készíteni


Mivel a maximum létszám mind a két eseményre 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben az info@kecskevilag.hu címen, és szólj a barátaidnak is!!!


Sajtkészítés után pedig lesz idő megnézni kis és nagy kecskéinket is.