Készíts saját sajtot - március 15-én és március 18-án
Március 15-én a friss sajt készítés rejtelmeibe, míg március 18-án a gyúrt sajt készítés titkairól tudhatsz meg többet. Friss gomolya sajt, vagy parenyica, mozzarella? Melyiket készítenéd el szívesen?
Mindig ki akartad próbálni a sajtkészítést? Érdekel, hogy milyen varázslat kell, hogy a tejből sajt legyen?
Akkor itt az alkalom gyere el, és készítsd el a saját sajtodat.
Most két alkalommal kétféle sajt készítésébe nyerhetsz bepillantást, SŐT, elkészítheted a saját sajtodat!
Március 15-én 11 órakor:
Megtudhatod hogyan készül a legegyszerűbb friss sajt, amit akár otthon is elkészíthetsz könnyedén.
Fokhagymás - bazsalikomos? Erős paprikás - lila hagymás? Most szabadra engedheted a fantáziádat és olyan fűszerezést választhatsz, amit csak szeretnél. A program kb. 2 órát vesz igénybe.
A részvétel díja: 1500 Ft.
Március 18-án 10 órakor:
Megtudhatod hogyan készül a gyúrt sajt, vagyis a parenyica vagy a mozzarrella. A fantáziádnak itt sem kell határt szabni, elkészíthesz sima parenyica sajtot, mozzarrellát, de készíthetsz medvehagymás vagy sonkás sajt tekercset, krémsajttal töltött bagyut, vagy ami csak eszedbe jut. A program kb. 3 órát vesz igénybe.
A részvétel díja: 3000 Ft.
Természetesen mi mindent biztosítunk hozzá, csak magadat és a lelkesedésedet hozd magaddal. Az elkészült sajtot pedig természetesen hazaviheted.
A sajtkészítés közben pedig lesz idő átbeszélni, hogy mi mindent érdemes a tejből készíteni
Mivel a maximum létszám mind a két eseményre 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben az info@kecskevilag.hu címen, és szólj a barátaidnak is!!!
Sajtkészítés után pedig lesz idő megnézni kis és nagy kecskéinket is.