Nőnapi akció - március 12-e vasárnapig!

2017. március 08.
Bookmark and Share

Nemzetközi nőnap alkalmából mi is köszöntünk minden lányt, nőt, asszonyt. Idén is szeretnénk arra kérni, hogy gondoljatok egy kicsit kecske mamáinkra, lányainkra is. Virág helyett jobban örülnénk némi répa zöldnek, karalábénak, káposztának stb.

Idén is szeretnénk arra kérni, hogy nőnap alkalmából gondoljatok egy kicsit kecske mamáinkra, lányainkra. Virág helyett jobban örülnénk némi répa zöldnek, karalábénak, káposztának bármilyen zöldségnekMi cserébe 10% kedvezményt biztosítunk, ha vásárolsz valamit kis boltunkban (a kedvezmény a húsárukra és a tejtermékekre egyaránt vonatkozik - egyéb kedvezményekkel nem vonható össze). A kedvezményt akkor tudod igénybe venni, ha március 12-e vasárnapig ellátogatsz hozzánk, és hozol magaddal valamilyen zöldséget kecskéinknek.

Sajnos arra nem biztos, hogy tudunk lehetőséget biztosítani, hogy te magad add oda a zöldséget a kecskéknek, mert ha nem jut mindenkinek belőle akkor összeverekszenek, aminek komoly következményei is lehetnek, köszönjük a megértést.