Újra - Készíts saját sajtot - július 23-án

2016. július 19.
Bookmark and Share

Mivel páran lemaradtak az előző időpontról, ezért most szombaton is készítsünk együtt sajtot! Kipróbálhatjátok milyen csöppnyi kis varázslat kell csupán, hogy a tejből sajt legyen, és közbe szólhattok, ha megint nagyon sokat beszélnék :o))

Persze közben megkóstolhatjátok azokat a sajtokat is, amiket mi készítünk, és majdnem olyan finomak, mint amiket Ti fogtok készíteni :o))

 

A nagy sikerre való tekinttel még egy időpont, hogy mindenki eljöhessen, aki szeretné kipróbálni, hogy mitől is olyan boldogok a sajtkészítők :o))
Gyere el és készítsd el a saját sajtodat, próbáld ki milyen érzés a tejjel dolgozni, és hogy milyen csöppnyi varázslat kell hozzá csupán.
Fokhagymás - bazsalikomos? Erős paprikás - lila hagymás? rád van bízva, olyan ízesítést választasz amilyet csak szeretnél.
Természetesen mi mindent biztosítunk hozzá, csak magadat és a lelkesedésedet hozd magaddal. Az elkészült sajtot pedig természetesen hazaviheted.
A sajtkészítés közben pedig lesz idő átbeszélni, hogy mi mindent érdemes a tejből készíteni.

 

Az időpont július 23-a délelőtt 11:00.

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben az info@kecskevilag.hu címen, és szólj a barátaidnak is!!!

 

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 1200Ft.

 

Mire elkészülünk a sajtokkal a kecskék is bejönnek a legelőről, szóval őket is meg tudjátok nézni :)

A programot zárt teraszunkon tartjuk, úgyhogy az eső - özönvíz - szélvihar nem árthat nekünk :o))