25%-kal csökkentettük a krémsajt és a kőrözött árát!!!

2016. július 05.
Bookmark and Share

Hihetetlen akcióval szeretnénk a nyári uborkaszezont fellendíteni, ezért 25%-kal (!!!!) csökkentettük a krémsajt és a kőrözött árát!!! Így csupán 360 Ft/10 dkg áron vásárolhattok díjnyertes krémsajtunkból és az utánozhatatlan kőrözöttből.

Uborka szezon van! Szó szerint és átvitt értelemben is. Úgy döntöttünk rendkívüli akciót hirdetünk és 25 (!!!!) százalékkal csökkentettük két slágertermékünk a krémsajt és a kőrözött árát. Így csupán 360 Ft/10 dkg áron vásárolhattok díjnyertes krémsajtunkból vagy az utánozhatatlan kőrözöttből. Az akció természetesen a házhozszállításra is érvényes. IDE kattintva egyszerűen tudtok rendelni!!!

 

 

És még mindig nincs vége! Három új terméket is kitaláltunk nektek. Fűszeres krémsajt rudak, sndilinges, színes borsos és pritaminpaprikás ízesítésben, körülbelül 15 dkg-os kiszerelsében! A tetszetős külső pedig igazi kincset rejt. A tejszínes, lágy kecskekrémsajt és a fűszerek igazi kombinációja, mindenképp megér egy próbát! 

Természetesen az új fűszeres kecskekrémsajt rudakat is tudjátok házhozszállítással rendelni. Csak kattints IDE és máris intézheted a rendelést, tényleg csak pár kattintás és pénteken már kóstolhatod is! Ha pedig nem tudsz péntekig várni, akkor várunk sok szerettetel Törökbálint, Idamajori boltunkban. Ha nem tudnád hogy találsz oda, nézd meg a térképet ITT.

 

Mindegyik termékünk 100%-ban friss kecsketejből készül, csupán oltó és fűszerek hozzáadásával, tehát amellett, hogy finom még egészséges is!!!!