Készít saját sajtot - május 7-én

2016. május 02.
Bookmark and Share

Kinek van kedves saját sajtot készíteni? Szeretnéd megtudni milyen varázslat kell hozzá, hogy a tejből sajt legyen? Gyere el május 7.-én szombaton és készítsd el a saját sajtodat, olyan ízesítésben ahogyan szeretnéd.

Kinek van kedve saját sajtot készíteni? Szeretnéd megtudni milyen varázslat kell hozzá, hogy a tejből sajt legyen?
Gyere el május 7.-én szombaton és készítsd el a saját sajtodat, olyan ízesítésben ahogyan szeretnéd.

Természetesen mi mindent biztosítunk hozzá, csak magadat és a lelkesedésedet hozd magaddal. Az elkészült sajtot pedig természetsen hazaviheted.

Fokhagymás - bazsalikomos? Erős paprikás - lilahagymás? rád van bízva, olyan ízesítést választasz amilyet csak szeretnél. A sajtkészítés közben pedig lesz idő átbeszélni, hogy melyik tejterméket hogyan tudjátok otthon elkészíteni, mivel és hogyan érdemes próbálkozni.

Az időpontok május 7-e délelőtt 11:00,

és május 7-e délután 14:00.

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz emailben az info@kecskevilag.hu címen, és írd meg hogy 11:00 vagy 14:00 órára jönnél (ha kellő számú érdeklődő lesz, akkor délután még 16:00-kor tudunk egy csoportot indítani)

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 1200 Ft.

Természetsen az állatokat is megnézhetitek előtte - utána :)

Ez a program, most elsősorban felnőtteknek szól, persze ne hagyjátok otthon a gyerekeket csak nézzétek el nekem, ha kicsit többet fogok beszélni.

A sajtkészítésnél oda kell figyelni az időpontok betartására ezért kérjük pontosan érkezzetek!

Várunk sok szeretettel!