Napközis táborok a Kecskevilágnál 2016-ban is!!!

2016. április 24.
Bookmark and Share

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezzük napközis táborunkat. Időhiányában csupán két turnust tudunk indítani, azonban Angéla, aki egyébként tanítónéni és maga is két kislány anyukája, elvállalta, hogy további két turnust szervez :o))

Amit kínálunk:
- sok sok mozgás a szabadban
- ismerkedés az állatokkal, gida simogatás
- mindenki kipróbálhatja a fejést, sajtkészítést, legeltetést
- kézműves foglalkozások
- hagyományos játékok (zsákban futás, kötél húzás, szöcske vadászat, bálán ugrálás stb)
- bunker építés, számháború stb.
- kirándulás a közeli erdőkbe, nagy meleg esetén medence építés szalmabálából és persze fürdés :o))
- minden héten lehetőség a lovaglás kipróbálására
- akár reggel 8-től délután 17:00-ig (kivéve a fejés napján akkor 18:30-ig)

A helyszín az M7-es érdi lehajtójától csupán pár perc, a www.kecskevilag.hu oldalon talál részletes térképet az odajutáshoz.

Programjaink elsősorban a 7-12 éves korosztálynak szólnak, így elsősorban őket várjuk a táborunkba (írni-olvasni tudókat, mert sok olyan játékunk van - pl. számháború -, ami óvodásokkal nem játszható)

A turnusok hétfőtől - péntekig 5 napon át tartanak, tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk, glutén, laktóz egyéb speciális diétán lévő gyereket is tudunk fogadni.

 

 

Tervezett turnusaink:

2016. jún 27, hétfő - 2016. júl 1, péntek (5 nap) Kecskevilág napközis tábor
2016. júl 4, hétfő - 2016. júl 8, péntek (5 nap) Angéla napközis tábora a Kecskevilágnál
2016. júl 11, hétfő - 2016. júl 15, péntek (5 nap) Angéla napközis tábora a Kecskevilágnál
2016. júl 25, hétfő - 2016. júl 29, péntek (5 nap) Kecskevilág napközis tábor

 

Egy turnust akkor tudunk indítani, ha legalább 10 gyermek jelentkezik, de maximum 25 főt tudunk fogadni, Angéla táboraiba pedig maximum 20 főt. Ha tudod már melyik hétre jönnétek akkor kérlek jelezd nekünk egy e-mailen az info@kecskevilag.hu címen, válasz üzenetben pedig tudatunk veled minden további tudnivalót.


A tábor ára, mely magában foglalja az étkezéseket, a foglalkozásokat, az elkészített sajtokat 29.500 Ft/fő, ha testvérek együtt jelentkeznek akkor 1500 Ft kedvezményt kapnak.

 

Amiben biztos lehetsz, a gyerekeknek sok olyan játékot mutatunk amit akkor is lehet játszani, ha nincsenek eszközeink, kipróbáljuk milyen jó érzés tele hassal a bálák tetején feküdni és kitalálni melyik felhő mit ábrázol, versenyezni, hogy ki hány szöcskét tud fogni, kipróbálni a kecskék fejését, megkóstolni a frissen fejt tejet, megnézni hogyan készül a sajt, elkészíteni egy saját sajtot. Elmenni kavicsokat gyűjteni, aztán a kavicsokat megfesteni, végül a megfestett kavicsok segítségével történeteket mesélni. Ha nincs nagy meleg kenyeret sütni, ha nagy meleg van inkább számháborúzni az árnyas fák alatt. Egy szóval igazi nyári élményeket szeretnénk mutatni a gyerekeknek úgy hogy legyen idejük a szabad játékra is, és hogy minél több közösségi élményt szerezzenek, hogy lássák együtt játszani jó! A gyerekek felügyeletét kisgyerekes szülők mellett nagyon lelkes leendők óvónénik fogják ellátni, Angéla pedig gyakorló tanítónéni, így ő rá is nyugodtan bízhatjátok a gyerekeket. Ha a gyermeked szereti az állatokat, és szeretnéd, ha igazi nyári élményekben legyen része hozd el hozzánk.

 

Képeket a tavalyi táborokról Galériánkban találsz!