Ismét kapható kecsketej

2020. február 21.
Bookmark and Share

Idén is eljött végre a pillanat, mától ismét vehettek friss kecsketejet. Egyenlőre nincs nagy mennyiség, így a sajtokra várnotok kell, előreláthatóan március elejéig.

Ismét kapható friss kecsketej. Minden reggel friss fejésből vásárolhattok kecsketejet. Igaz még a nagyja a gidáknak kell, de az anyukáink idén nagyon ügyesek, így tudunk tőlük annyit szerezni, hogy jusson nektek is.

Érdemes telefonon (+36203908906) egyeztetni, hogy félre rakjunk nektek annyi tejet, amennyit szeretnétek, illetve ne felejtsetek üveget magatokkal hozni, hogy tudjátok miben a tejet hazavinni.

 

A tej ára változatlanul 500 Ft/liter

 

A tej akkor lesz sokáig eltartható, ha az üveg amibe töltjük, teljesen steril. Tisztára mosott üveg edény (lehetőleg széles szájú, mert ezt tudjátok megfelelően kimosni, de lehet sima befőttes üveg is, a lényeg, hogy steril legyen) , olyan PET palack, amiben előtte csak víz volt, és nem ivott bele senki az üvegbe (ezeket nem lehet rendesen kifertőtleníteni, így amibe beleivott valaki, vagy cukros üditő, vagy tej volt benne, az nem elég tiszta a tej tárolására) 

Hamarosan lesz ismét betét díjas egy literes üveg, amit a tej szállításhoz tudtok venni.