FarmTúra Extra - Gida simogatással Február 8-án

2020. január 30.
Bookmark and Share

Szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, igazán feltöltődni, kis kecskéket simogatni, figyelni ugrabugrálásukat? Akkor a FarmTúra Extra programot neked találtuk ki!

 

Beindult a bébi bumm az istállóban, és tudjuk mekkora élményt jelent, a gidáinkkal való találkozás, így meghirdetjük FarmTúra Extra programunkat Február 8-a szombatra, és hogy minél többen tudjatok jönni rögtön 3 turnusban.

Ez a program annyiban különbözik a hagyományos FarmTúráktól, hogy kicsit hosszabbra tervezzük, és a nagy részét a kecskékkel töltjük. Körbejárjuk gyorsan az istálló körül karámokat a csirkéket és kacsákat, majd meglessük a sok - sok kis bárányt. Hozzájuk nem tudunk bemenni, és megsimogatni sem szokták hagyni magukat, de így is érdemes meglesni őket, mert irtó aranyosak. Majd bemegyünk az istállóba, ahol lesz lehetőség beülni a kis kecskék közé, megsimogatni az újszülött gidákat, és élvezni a közelségüket, csodálni ahogy ugrabugrálnak, vagy éppen békésen alszanak.

 

 Minden FarmTúra Extrára maximum 20 fő jeletnkezését fogadjuk.


Az időpont Február 8-a szombat

 - délelőtt 10:00 óra

 - délben 12:00 órakor

 - délután 14:00 órakor

a jelentkezési lapon kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb időpontot.


Jelentkezni ezen a linken található űrlap segítségével tudtok (vagy ezt a sort böngészőbe másolva: https://forms.gle/MPq74XM2xxvVJoY2A )

 

 

Részvételre, csak előzetes regisztrációt követően van lehetőség! 

 

 

 

A részvétel díja: 1500 Ft/fő (csoportos kedvezményekről és lehetőségekről érdeklődjön emailben az info@kecskevilag.hu címen)

 

 

Kedvezményes díjaink családoknak* 

 

1 felnőtt + 1 gyerek               2800 Ft 

1 felnőtt + 2 gyerek               4000 Ft

1 felnőtt + 3 gyerek               5000 Ft

1 felnőtt + 4 gyerek               5900 Ft

2 felnőtt + 1 gyerek               4300 Ft

2 felnőtt + 2 gyerek               5500 Ft

2 felnőtt + 3 gyerek               6500 Ft

2 felnőtt + 4 gyerek               7400 Ft

*gyerek belépők 0-14 éves korig válthatóak

 

 Amennyiben pedig megéheztetek a sok móka után, akár ehettek is egy jó kis disznótorost (pecsenye kolbász leves, toros káposzta, frissen sült kolbász,, hurka, hagymás krumpli, savanyúság, és friss kenyér vár rátok, meg persze forró tea).

 Az ebéd ára 3000 Ft/fő felnőtteknek és 1500 Ft/fő gyerekeknek (3 - 12 éves korig). Kérjük a jelentkezési lapon jelezzétek, ha kértek ebédet! 

 

 

 
Mit kérünk tőled? 

 - Jelentkezz előzetesen: ezen a linken (https://forms.gle/MPq74XM2xxvVJoY2A)

 - Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! 

 - Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket időben!

 - Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni.

 - Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza  

 


 

Jó ha tudod: 

 - Ez az időszak a kecskéink fő ellési időszaka, így könnyen lehet, hogy szemtanúja leszel egy ellésnek, ami bár szerintünk csodálatos, de bizony vérres és egyéb testnedvekkel jár, és sajnos komplikációk náluk is előfordulnak, és van hogy nem happy end a történet vége, bár ez szerencsére nagyon ritkán fordul elő. Természetesen ha nem akarsz szemtanúja lenni egy - egy eseménynek van lehetőséged az istálló elég nagy :-) 

 - Mivel az állatok kényelme és egészsége az első, ezért kis gyerekek egyáltalán nem emelhetik fel a gidákat (a leejtés veszélye miatt) viszont egész nyugodtan le lehet ülni melléjük, és így szívesen az ember ölébe ülnek a gidák, sőt ha valaki hasra fekszik, vagy négykézlábra áll, szívesen ugrálnak a hátakon.

 - Ha egy gida éppen alszik, vagy szopizik, akkor kérjük ne zavard.

 - A kiabálás, sikoltozás, és rohangálás tilos az istállóban.

 - A kis gidákat kergetni szigorúan tilos, meg kell várni, míg ők akarnak barátkozni veled, hidd el tényleg csak pár perc. 

 - Ha gyerekekkel érkezel, őket is figyelmeztesd ezekre a szabályokra.
  - Csak olyan ruhában gyere, ami nem baj, ha koszos lesz, vagy megrágja egy kis kecske.

  - Ha a hőmérséklet fagypont alatt van, akkor nincs sár, viszont cserébe hideg van, az istállóban csak pár fokkal van melegebb mint odakinn ennek megfelelően öltözzködj.

 - Ha fagypont felett van a hőmérséklet, akkor bizony sár van!!!

 - Cipőt is úgy válassz, hogy ne ázzon át (a gumi csizma csak akkor jó választás, ha nagyon jól bélelt darab, egyébként lefagy benne a lábad)

- Kis és nagy kecskéink a világ legjobb fej állatai, a kis kecskékbe pedig nagyon könnyű beleszeretni :-)