Októberi program ajánlat

2019. szeptember 25.
Bookmark and Share

Október 5-én és 13-án ismét lesz FarmTúra, a Kolbásztöltő versenyt pedig idén október 23-án tartjuk!

Immár hagyományosan idén is megszervezzük Kolbásztöltő versenyünket október 23-án szerdán, amelyre idén is sok  szeretettel és még több programmal várunk mindenkit.

Biztosan lesz sok - sok féle sült kolbász, egyéb finomságok, játék gyerkeknek, és felőntteknek, kis állat simogató, kincskerés és tombola.  A részletekkel jövünk hamarosan. További friss információkat a Kolbásztöltő versennyel kapcsolatban hamarosan megtaláljátok a holnapunk Programjaink menüjében, vagy az esemény Facebook oldalán.

 


Október 5-én és október 13-án ismét részt vehettek FarmTúránkon,

és így idegenvezetéssel együtt nézhetitek meg a tanyát, ismerkedhettek testközelből állatainkkal, sőt még egy kecskés szelfit is készíhettek, ha ehhez van kedvetek :-) A túra után, pedig ha megéheztetek részt vehettek szendvics ebédünkön is.. Bővebben itt olvashattok FarmTúráinkról: http://www.kecskevilag.hu/kecske/11/farmtura

A FarmTúrán való részvételhez előzetesen regisztrálni kell, a létszám pedig korlátozott! Az október 5-i időpontra https://forms.gle/vPZFUZZJ6r7RtnDFA ezen a linken tudtok jelentkezni.

Az október 13-i időpontra, pedig https://forms.gle/ytYFy1xLWdGGygax7 ezen a linken lévő űrlap kitöltésével. 

Várunk sok szeretettel bármelyik vagy akár mindegyik programunkon!


Üdvözlettel: Anita és a Kecskevilág csapata