Szeptemberi programajánló

2019. augusztus 29.
Bookmark and Share

Lecsófőző verseny - szeptember 14-én, FarmTúra szeptember 22-én és 28-án, sajtkészítés gyerekeknek délelőtt, felnőtteknek pedig délután szeptember 21-én

Immár hagyományosan idén is megszervezzük Lecsófőző versenyünket szeptember 14-én szombaton, amelyre idén is sok  szeretettel és még több programmal várunk mindenkit.

Idén is egész nap részt vehettek kincskereső játékunkban, amit ha végig játszotok, akkor játék közben járhatjátok be az istálló minden szegletét, de lesz 5 próba gyerekeknek, ahol kipróbálhatják ügyességüket, erejüket is. Néhány kis csirke, gida, nyuszi leköltözik a rendezvényre, hogy ott is meg lehessen simogatni - nézni őket. Lesz tombola, illetve készülünk nektek különleges szendvicsekkel, és természetesen lesz sokféle lecsó, amit kóstolhattok.

Ha részt vennétek a versenyben, akkor egy 3 fős csapatra, 10 főre való alapanyagra, egy bográcsra és egy bográcsállványra lesz szükségetek csupán, na meg egy adag jó kedvre, és egy tuti receptre :-) 

További friss információkat a Lecsófőző versennyel kapcsolatban hamarosan megtaláljátok a holnapunk Programjaink menüjében.

 


 

 

 

Szeptember 22-én és szeptember 28-án ismét részt vehettek FarmTúránkon, és így idegenvezetéssel együtt nézhetitek meg a tanyát, a végén pedig kóstolót is kaphattok termékeinkből. Bővebben itt olvashattok FarmTúráinkról: http://www.kecskevilag.hu/kecske/11/farmtura

A FarmTúrán való részvételhez előzetesen regisztrálni kell, a létszám pedig korlátozott! a jelentkezési lapokat hamarosan megtaláljátok holnapunkon is.


 

 


 

Szeptember 21-én délelőtt 11 órától közös sajtkészítésre várjuk a gyerekeket, délután 17 órától pedig a felnőtteket (és nagyobb gyerekeket), ahol mindenkinek lehetősége lesz elkészíteni saját sajtját, majd az istálló közös megtekintése után, a délelőtti programon részt vevők kérhetnek finom szendvics ebédet, a délutáni programon részt vevők pedig egy nagyon sajtos vacsorára is benevezhettek. Részletekről bővebben itt olvashattok, vagy az alábbi linket böngészőbe másolva: http://www.kecskevilag.hu/hir/169/keszits-sajat-sajtot-es-vacsorazz-velunk-aprilis-27

A részvétel regisztrációhoz kötött és létszám korlátos! jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz holnapunkon.

 

 

 

 

 

 

Kívánunk nektek szép napot és

 

Várunk sok szeretettel mindegyik programunkon!


Üdvözlettel: Anita és a Kecskevilág csapata