Húsvéti játék április 15-től április 19-ig

2019. március 26.
Bookmark and Share

Fedezzétek fel a tanya minden szegletét, fejtsetek közösen izgalmas rejtvényeket, végül zsebeljétek be a jutalmat. Használjátok ki a tavaszi szünetet, gyűjtsetek közös élményeket!

 


 

 

Április 15-től április 19-ig minden nap délelőtt 10 órától délután 15 óráig lehetőséget biztosítunk húsvéti játékunkon való részvételre! 

Húsvéti játékunk különböző fejtörőket tartalmaz. A fejtörők megfejtésével lehet megtudni, hogy melyik állatnál kell keresni az adott feladathoz tarozó  betűt vagy kódot. Ha sikerült az összes fejtörőt megfejteni, akkor tudjátok a titkos szót (jelszót), amit a boltnál bemondva egy jelképes kis ajándékot is kaphattok tőlünk. A fejtörők idén két különböző nehézségi fokozatban készülnek, hogy a kisebbek és a nagyobbak is élvezhessék a játékot.

Vagyis a tavaszi szünet bármelyik napján lehetőségetek van meglátogatni tanyánkat, és egy kis kincskereső játék keretében felfedezni az istálló minden szegletét. A játék végigjátszásához körülbelül 1 - 1,5 óra szükséges, ha nem ragadtok le közben valamelyik kis állatnál.

 

A játékhoz szükséges feladatlapokat és a megfejtésért járó díjakat is a boltnál vehetitek át minden nap délelőtt 10 és délután 15 óra között (eddig kell visszaérni a boltba a helyes megfejtésekkel).

 

A játékban való részvétel ingyenes, és regisztrálni sem kell hozzá előzetesen.