Húsvétváró családi nap - április 13!

2019. március 23.
Bookmark and Share

Idén is várjuk a család apraját nagyját április 13-án Húsvétváró Családi napunkon. Kincskeresés, kézműves foglalkozás, finom szendvicsek és persze sok - sok állat.



Immár hagyományosan idén is megszervezzük Húsvétváró Családi napunkat április 13-án szombaton, amelyre idén is sok  szeretettel és még több programmal várunk mindenkit.

Idén is egész nap (reggel 10 órától délután 16 óráig) részt vehettek kincskereső játékunkban, sőt idén külön készülünk feladat lappal a kisebbeknek, és nagyobb kihívást jelentő nehezebb feladatokkal a nagyobb gyerekeknek, hogy mindenki számára élvezetes lehessen a játék. Ha végig játszotátok, akkor játék közben járhatjátok be az istálló minden szegletét. És ha sikerül az összes furfangos fejtörőt megfejteni és az összes hiányzó betűt megtalálni, akkor egy kis meglepetésre is számíthattok.

A kincskereső játék feladat lapjait, és a helyes megfejtésekért járó jutalmat is a boltnál tudjátok átvenni.

Néhány kis csirke, kacsa, nyuszi leköltözik a házhoz, hogy ott is meg lehessen simogatni - nézni őket, lesz kézműves asztal, ahol tojást festhettek, vagy színezhettek.

Készülünk nektek különleges szendvicsekkel, főtt sonkából, gida húsból készülnek különleges szendvicseink, melyeket feltétlen érdemes kipróbálni.

 

A Húsvétváró Családi napon való részvétel INGYENES és regisztrálni sem kell, a kézműves alkotásokért jelképes hozzájárulást kérünk.