Április 14-én ismét FarmTúra

2019. március 24.
Bookmark and Share

Szeretnél testközelből megismerkedni kecskéinkkel? Szívesen részt vennél egy "idegenvezetéssel" egybekötött tanya látogatáson, ahol sok hasznos és érdekes dolgot megtudhatsz állatainkról, és még a kecske fejést is kipróbálhatod? Akkor ezt neked találtuk k

Április 14-én 10:30-tól ismét Farm Túrára várunk. 

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudtok https://goo.gl/forms/iwbCtpnFlLcV0dcA2

 

A részvétel a jelentkezési űrlap kitöltéséhez kötött és korlátozott számban lehetséges! 


 

Hogy mire számíts, ha eljössz Farm Túránkra? Egy körülbelül 1 órás séta keretében közösen körbe sétáljuk az istállót és az istálló körüli karámokat, minden állatról beszélünk, mesélünk egy kicsit, és persze minden kérdésetek fel tudjátok tenni velük kapcsolatban. A kecskék karámjába bemegyünk, a kecskéket megsimogatjuk, a bátrak pedig kipróbálhatják hogyan kell egy kecskét megfejni. A közös séta végén a boltunknál egy kis sajt - kolbász - sonka (éppen aktuális kínálatunknak megfelelően) kóstolóval várunk.

 

Mit kérünk tőled? Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket! Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni. Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza.

 

Kérdés esetén pedig keress minket.

 

Minden FarmTúrára maximum 25 fő jeletnkezését fogadjuk.

 

Ha nem jelentkeztél be előzetesen a Farm Túrára, csak akkor tudsz részt venni, ha az akutális túrán vannak még szabad helyek, így megvan az esélye, hogy adott alkalommal nem tudsz részt venni, így kérjük jelentkezzetek be előre!!!

 

A részvétel díja felnőtteknek 1500 Ft/fő, gyerekeknek (14 éves korig) 500 Ft/fő

 

Köszönjük!