Márciusi FarmTúra időpontok

2019. március 05.
Bookmark and Share

Válasszátok ki, hogy melyik nektek melyik hétvégén lenne megfelelő egy jó kis FarmTúrára

Itt a tavasz, úgyhogy megkezdődnek Farm Túráink, itt vannak az időpontok, amire jelentkezni tudtok: 

  • március 9-e szombat, délelőtt 10:30
  • március 10-e vasárnap 10:30
  • március 17-e vasárnap 10:30
  • március 30-a szombat 10:30
  • április 6-a szombat 10:30

 

Jelentkezni email-ben (info@kecskevilag.hu) , telefonon a 06203908906 számon Anitánál, vagy Facebook oldalunkon üzenetben tudtok.

Minden esetben arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányan jönnétek, és hogy melyik időpontra :-)

 

Bármelyik időpontra tudtok jelentkezni előzetesen megvásárolt vagy megnyert névre szóló kuponokkal, illetve a helyszínen is tudtok részvételi jegyet vásárolni.

 

Hogy mire számíts, ha eljössz Farm Túránkra? Egy körülbelül 1 órás séta keretében közösen körbe sétáljuk az istállót és az istálló körüli karámokat, minden állatról beszélünk, mesélünk egy kicsit, és persze minden kérdésetek fel tudjátok tenni velük kapcsolatban. A kecskék karámjába bemegyünk, a kecskéket megsimogatjuk, a bátrak pedig kipróbálhatják hogyan kell egy kecskét megfejni. A közös séta végén a boltunknál egy kis sajt - kolbász - sonka (éppen aktuális kínálatunknak megfelelően) kóstolóval várunk.

 

Mit kérünk tőled? Érkezz pontosan, mert maximum 5 percet várunk a későkre! Ha valami miatt nem tudsz eljönni, akkor kérlek értesíts minket! Öltözz az időjárásnak megfelelően, és olyan ruhákat válassz, amiket könnyű kimosni. Ha esik az eső, akkor is megtartjuk a Farm Túrát, benn az istállóban nem esik az eső, kinn meg felvesszük az eső kabátot, ez ne tartson vissza.

 

Kérdés esetén pedig keress minket.

 

Minden FarmTúrára maximum 25 fő jeletnkezését fogadjuk, a jelentkezést pedig minden esetben visszaigazoljuk (ha nem találod a válasz emailünket, nézd meg a spam mappát is! ) .

Ha nem jelentkeztél be előzetesen a Farm Túrára, csak akkor tudsz részt venni, ha az akutális túrán vannak még szabad helyek, így megvan az esélye, hogy adott alkalommal nem tudsz részt venni, így kérjük jelentkezzetek be előre!!!

 

A részvétel díja felnőtteknek 1500 Ft/fő, gyerekeknek (14 éves korig) 500 Ft/fő

 

Köszönjük!