Fotózkodj kis gidákkal!

2019. január 23.
Bookmark and Share

Szeretnél eljönni és kisgidáinkkal eltölteni egy kellemes órát, kikapcsolódni és teljesen stresszmentessé tenni magad miközben kis gidáinkat simogatod, vagy ők masszírozzák a hátad? Szeretnéd, ha mindez örök emlék maradhatna, és bármikor egy szép képre né


 

Ismét egy kivételes lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Szeretnél eljönni és kisgidáinkkal eltölteni egy kellemes órát, kikapcsolódni és teljesen stresszmentessé tenni magad miközben kis gidáinkat simogatod, vagy ők masszírozzák a hátad? Szeretnéd, ha mindez örök emlék maradhatna, és bármikor egy szép képre nézve felidézhetnéd a kellemes pillanatokat? 

Akkor ezt neked találtuk ki!

Gyere el, fotózkodj gidáinkkal, érezd magad nagyon jól, a képek segítségével pedig tartsd meg az emléket. És hogy még tökéletesebb legyen a program, a részvételi díj egy része levásárolható boltunkban, így beválthatjátok kolbászra, szalámira, érlelt sajtra :-) 

Érdekel a lehetőség?

Jelentkezz minél előbb, mert csak nagyon korlátozott számú jelentkezőt tudunk fogadni!

A fotózások időpontjra február 3-a vasárnap, illetve február 17-e vasárnap.

Tartsd szem előtt és tiszteletben, hogy ez az állatok otthona. Nem fogjuk bevilágítani hatalmas lámpákkal a teret, tehát a képek inkább életképek lesznek amik segítenek abban, hogy az élményt később is felidézhesd. Számíts sárra, szagra, hidegre – az állatok otthona ilyen. Játszós ruhába gyere, a fotózás miatt ne aggódj, csak az arcodat öltöztesd mosolyba és minden jó lesz. Ne számíts családi fotózásra, és ha nem ragaszkodsz hozzá feltétlen akkor nem készülnek rólad beállított képek, inkább csak igyekszünk lencsevégre kapni, ahogy igazán jól és felszabadultan érzed magad (már csak ezért is érdemes játszós ruhába jönni) kicsi állataink között, de ha szeretnél, akkor készíthetünk pár kicsit beállított - megkomponált képet is (pl az öledben egy gidával). 

Egy - egy időpontra maximum 8 főt tudunk fogadni, így jelentkezésnél feltétlen írd meg a neveteken túl a létszámot is. Tapasztalatiank szerint inkább iskolás kortól élvezik a gyerekek ezt a lehetőséget, de a saját gyereked csak te ismered, így életkori megkötés nincs.

Mivel ez nem egy átlagos fotózás nem tudjuk előre megmondani, hogy pontosan hány kép készül, és ha négyen jöttök akkor nyilván mindenkiről kevesebb kép lesz, mintha csak ketten vagytok.

A képeket körülbelül a fotózás után 1 héttel webalbumon keresztül kapjátok meg.

A fotózás ára két fő esetén 7000 Ft, amiből 2000 Ft levásárolható,

három fő esetén: 8500 Ft, amiből 2500 Ft levásárolható

és négy fő esetén 10.000 Ft, amiből 3000 Ft levásárolható.  ha ennél többen jönnétek egyszerre, akkor keressetek és igyekszünk mindenkinek megfelelő megoldást kitalálni.

A fotósunk Hajni lesz, akinek a képeit megnézhetitek Facebook oldalán, HH Fotó néven találjátok meg, illetve ha kérdésetek van a fotózással kapcsolatban, akkor itt kérdezhettek is tőle: https://www.facebook.com/HHF0T0/

Jelentkezni az info@kecskevilag.hu címen tudtok, a jelentkezés véglegesítéhez pedig 2 fő esetén 2000 Ft, 3 fő esetén 2500 Ft, 4 fő esetén 3000 Ft foglalót kérünk.

Ha nagyobb csapattal (20 fő felett) jelentkeznétek, akkor tudunk egy hétköznapi időpontot is egyeztetni a fotózáshoz.

További kérdés, kérés esetén keressetek nyugodtan.

és ne felejdétek a létszám korlátozott!!!! Jelentkezz most!!! 

a mellékelt képek csupán figyelemfelhívó jelleggel lettek csatolva, azokat nem Hajni készítette!!!!