Március elejéig az istálló nem látogatható

2019. január 20.
Bookmark and Share

Létszám hiány miatt idén nem tudjuk megoldani, hogy sok - sok látogatót fogadjunk a kecskék ellési időszakában. Tavasztól pedig ismét a szokásos rend szerint várunk mindenkit, aki megnézné, megsimogatná kecskéinket.

Idén elmarad az gida simogató önkéntes programunk!

Tudom nagyon sokan egész évben csak erre vártok, és elhihetitek, hogy próbáltuk mindenféle megoldást kitalálni, hogy a kedvetekben járjunk, de egyszerűen nem megy.

A legfőbb oka, a program elmaradásának, majd 5 hónapos pici lányunk, aki miatt nem tudom a nap nagy részét az istállóban tölteni veletek. És mivel amúgy is folyton létszám hiánnyal küzdünk, nem tudjuk megoldani, hogy valaki helyettem mindig az istállóban a vendégekkel legyen, felügyeljen, mert akkor az állatok ellátása, és az istálló körüli egyéb munkák elvégzése kerülne veszélybe.

Felügyelet nélkül pedig nektek sem lenne élmény és az ilyenkor szokásos nagy számú látogató miatt a kecskékre is veszélyes lenne.
Ezért kénytelenek voltunk úgy dönteni, hogy március elejéig, csak szervezett programjainkon látogathatjátok kecskéinket. Tavasszal ismét jöhettek egyénileg látogatni, amikor csak szeretnétek (áprilisig még biztosan nem járnak ki legelni, ezért a napjukat az istállóban töltik), és idén is tervezünk gida óvodát, ahol majd testközelből lehet az idei gidákkal ismerkedni.
Kárpótlásként igyekszem sok - sok képet feltölteni nektek az ide a gidákról, illetve terveim szerint élő videós bejelentkezések is lesznek az istállóból, amit Facebook oldalunkon tudtok követni.
Köszönjük a megértéseteket