Farm túrák elérhetőek

2018. december 05.
Bookmark and Share

Mivel sokan kértétek ezért mostantól lehetőség lesz a tanyát "idegenvezetéssel" látogatni, az általatok választott időpontban. Kipróbálhatjátok hogyan kell a kecskéket megfejni, és egy csomó érdekességet megtudhattok róluk, miközben testközelből ismerkedt

Szeretnéd testközelből megismerni a tanya állatait? Megtudnád mitől olyan különleges állatok a kecskék? Kipróbálnád hogyan lehet megfejni őket? Szívesen részt vennél egy kis sajt kóstolón?

Sokatok kérésének megfelelően mostantól lehetőségetek van a tanyát "idegenvezetéssel" - vagyis a mi szakértő kíséretünkkel végig járni, Farm túrán részt venni. Bemenni a kecskék közé, kipróbálni a fejést, körbe járni az összes karámot. Megtudhatjátok ki mit eszik, mitől érzi jól magát, az aktuális érdekességeket, és ha éppen kis csirkék, kis kacskák, kis bárányok, vagy kis kecskék, kis nyuszik vannak akkor őket megnézni, amennyiben lehetőség van rá akár kézbe is venni (kizárólag, akkor, ha éppen vannak kis állatok - időszak függő, és nem tudjuk mindig biztosítani - illetve, ha ez az állatok jólétét, egészségét nem veszélyezteti).

A túra végén pedig egy kis kóstolóval várunk sajtjainkból illetve hús termékeinkből (abból a kínálatból, ami éppen kapható, hiszen ez is szezon függő) .

 

Időpontot egyeztetni telefonon a 06203908906 számon, vagy emailben az info@kecskevilag.hu címen tudtok.

 

 

Akár ajándékba is vásárolhatjátok a Farm túrán való részvételt, ez esetben névre szóló kupont állítunk ki, melyet banki utalás után emailben küldünk el részetekre, de természetesen van mód személyes fizetésre, és a kuponok személyes átvételére is.

 

Természetesen a tanya egyéni látogatása továbbra is díjtalan, és az állataink látogathatóak, azonban, ha kíséretre is igényt tartotok, akkor mindenképp szükséges az előzetes időpont egyeztetés.

 

A Farm túrák március 1-től lesznek elérhetőek, a téli időszakban nincs mód Farm túrán részt venni, kizárólag szervezett programjainkon (Disznótoros Piknik) tudtok idegenvezetéssel egybekötött tanya látogatáson részt venni.

A Farm túra ára 1500 Ft/fő, gyereknek (14 éves korig) pedig 500 Ft/fő, melyet a tanya boltjában tudtok kifizetni személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. Mindenki részt vevőnek "jegyet" kell váltania a Farm túrára.

 

A Farm túrákra vásárolt kuponok 3 hónapig előzetes időpont egyeztetést követően beválthatóak, azonban ha most vásárolsz kupont azok május 31-ig lesznek érvényesek, szintén előzetes időpont egyeztetés után.

 

Kizárólag előre egyezetett időpontban van lehetőség Farm túrán részt venni!!! 

Azok, akik előzetes időpont egyeztetés nélkül szeretnék a tanyát meglátogatni, kizárólag az ingyenes egyéni látogatáson vehetnek részt, Farm túrára kizárólag az előre leegyeztett időpontokban van mód!!!