Próbáld ki! Legyél gazda egy hétvégére!

2018. július 07.
Bookmark and Share

Szereted az állatokat? Te is szívesen élnéd a "gondtalan" vidéki életet a saját tanyádon? Vagy csak kipróbálnád milyen az igazi élet egy tanyán? Akkor téged várunk!

Legyél te is gazda egy hétvégére! Gyere el és próbáld ki miyen az élet egy tanyán, milyenek az állattartással járó feladatok, és kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy neked mennyi pozitívuma és negatívuma van egy ilyen életformának. Az istálló melletti füves részen felállított sátrakban alszunk, a fürdéshez hordós zuhanyt készítünk, és természetesen tűz rakás után bográcsban vagy borona tárcsán közösen készítjük el ételeinket. Sátrat, hálózsákot, polifoamot vagy matracot magadnak kell hoznod.

Érdekel, hogy mi vár rád, íme a részletes program terv (azért terv, mert persze mindig közbe jöhet valami sűrgős teendő, halaszthatatlan feladat és akkor hiába terveztünk mi mást... )

 

Július 20-a péntek:

érkezés reggel 8-9 óra között

tábor állítás (sátrak felállítása, zuhanyzó elkészítése)

ismerkedés - beszélgetés - ki, mit vár a tábortól, közben ebéd készítés

délután legeltetés vagy kaszálás

este fejés, állatok etetése, itatása

közös szalonna sütés, esti tábor tűz

 

Július 21-e szombat

reggel 6-tól fejés, illetve az állatok etetése, itatása,

utána reggeli (kb 9 körül)

majd sajtkészítés

ebéd

délután legeltetés vagy kaszálás

este fejés, állatok etetése, itatása

vacsora készítés, esti tábortűz

 

Július 22-e vasárnap

reggel 6-tól fejés, illetve az állatok etetése, itatása,

majd közös reggeli

tábor bontás - beszélgetés a tapasztalatokról

 

Mint látjátok a programból mindenkinek lehetősége lesz mindenféle munkafolyamatot kipróbálni, részt venni bármiben, de természetesen semmi sem kötelező. Az elkészítendő ételeket is közösen fogjuk kitalálni igyekszünk olyasmiket főzni, ami mindenki ízlésének megfelelő.

 

A közös táborozás ára, ami magában foglalja, a szállást két éjszakára saját sátorban, a teljes ellátást (érkezés napján ebéd - vacsora, másnap reggeli - ebéd - vacsora, a távozás napján reggeli), illetve az összes fenti programot: 24.000 Ft/fő.

A minimális létszám 8 fő, a maximális létszám 20 fő

 

Jelentkezni az info@kecskevilag.hu címen lehet július 16-áig.