Nyárindító sajtkészítés - gyerekeknek június 23-án szombaton

2018. június 19.
Bookmark and Share

Ha hinni lehet az időjósoknak a hétvége nem a strandolás jegyében telik majd, így mi ismét közös sajtkészítésre várjuk a gyerekeket június 23-án délelőtt 10:30-tól. ...


HA hinni lehet az időjósoknak, a hétvége nem a strandolás jegyében telik majd, így mi június 23-án 10:30-tól ismét sajtkészítő programmal és közös tanyalátogatással várjuk a gyerekeket. 


 

 

 

Közösen megbeszéljük honnan van a tej, abból mi mindent lehet készíteni, és aztán közösen sajtot is készítünk. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni.

 

Az elkészített sajtot természetesen mindenki hazaviheti.

 


 

Az időpont június 23-a délelőtt 10:30

 

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben (elég ha erre a levélre válaszolsz) az info@kecskevilag.hu címen, írd meg hányan jöttök, és szólj a barátaidnak is!!! Csak akkor tudunk fogadni, ha emailben jelentkeztél, és mi vissza is igazoltuk jelentkezésed!

 

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 2000Ft.

 

Ez a program elsősorban gyerekeknek szól. Tapasztalataink alapján szülői segítséggel kb 4-5 éves kortól élvezik a gyerekek, önállóan pedig iskolás kortól tudnak sajtot készíteni.