Apák napi akció - június 17-én 20% kedvezmény az apukáknak

2018. június 14.
Bookmark and Share

Vasárnap apák napja. Ezért szeretnénk mi is egy kicsit kedveskedni az apukáknak. Így vasárnap reggel 8-tól délután 3-ig minden apuka, aki legalább 1 gyerekkel ellátogat hozzánk 20% kedvezménnyel vásárolhat termékeinkből.



Vasárnap apák napja. Szeretnénk mi is egy kicsit kedveskedni az apukáknak. Ezért minden apuka, nagypapa de akár keresztapa, nagybácsi is lehet, aki ellátogat hozzánk a gyerekével (lehet saját vagy csak kölcsön vett is, nem vizsgáljuk a rokoni kapcsolatot :-)) vasárnap reggel 8 és délután 3 óra között 20% kedvezménnyel vásárolhat termékeinkből.

És ha nem csak finom sajtokat szeretne, hanem egy jó kis közös programot, akkor kis kecskéink egész nap, nagy kecskéink pedig kb 12 és 15 óra között várják az összes látogató apát, nagypapát, gyereket, anyukát és bárkit, aki hajlandó őket megsimogatni :-)

Persze anyát sem kell otthon hagyni, attól, hogy ő is veletek van, a 20% kedvezmény még jár :-) , ha pedig anya inkább otthon maradna, kérdezzétek meg melyik az ő kedvenc sajtja, nehogy pont abból felejtsetek el vásárolni.