Pünkösd a Kecskevilágnál

2018. május 08.
Bookmark and Share

Pünkösd vasárnap egy újabb családi piknikre invitálunk, a hagyományoknak megfelelően ezúttal pünkösdi királyt választunk, de lesz ismét tombola, ló hátra is ülhettek, várnak a simogatásra éhes gidák és a tanya sok - sok állata. Ha pedig megéheztél ismét f


 

Május 20-án Pünkösd vasárnap ismét egész napos családi bulira készülünk. Pünkösdi királyt választunk, tombolázunk, gidát simogatunk, lovaglunk és közben ismét különleges finomságokkal várunk mindenkit! Van kedvetek csatlakozni?

 

Május 20-án vasárnap délelőtt 10 órától várjuk a család aprját, nagyját. Nálunk mindenki lehet pünkösdi király, aki kiállja az erő, az ügyesség, a bátorság és az eszesség próbáját és megszerzi az összes pecsétet, az pünkösdi király, vagy királylány lehet nálunk. Délelőtt és délután is tombolát sorsolunk. Egész nap lehetőség lesz egy kicsit kipróbálni a lovagolást, és Csuhé és Csutka a két szamár is átjönnek a Cinege tanyáról, így velük is tudtok ismerkedni, sőt a bátrabbak akár a szamaragolást is kipróbálhatják. A gida simogatóban pedig a gidák várják a simogató kezeket.  És hogy éhesek se maradjunk a nagy sikerre való tekintettel ismét lesz gida sült, grill sajt, sőt krémsajttal töltött paprikát és egyéb ínyencségeket is kóstolhattok.

 

Számíthatunk rád is???