Pünkösdi sajtkészítés

2018. május 09.
Bookmark and Share

Május 21-én (pünkösd hétfőn) ismét sajtkészítő programmal várunk titeket, délelőtt 10:30-tól elsősorban a gyerekeket, délután 15:00-tól pedig elsősorban a felnőtteket és nagyobb gyerekeket várjuk közös sajtkészítésre!


Sokatok kérésének eleget téve, május 21-én ismét sajtkészítő programokkal várunk titeket, délelőtt 10:30-től ismét elsősorban a gyerekeket, majd délután 15:00-től a felnőtteket. 


 

 

 

Közösen megbeszéljük honnan van a tej, abból mi mindent lehet készíteni, és aztán közösen sajtot is készítünk. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni.

 

Az elkészített sajtot természetesen mindenki hazaviheti.

 


 

Az időpont május 21-e délelőtt 10:30 illetve délután 15:00.

 

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben (elég ha erre a levélre válaszolsz) az info@kecskevilag.hu címen, írd meg hányan jöttök, és szólj a barátaidnak is!!! Csak akkor tudunk fogadni, ha emailben jelentkeztél, és mi vissza is igazoltuk jelentkezésed!

 

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 2000Ft.

 

A délelőtti program elsősorban gyerekeknek szól. Tapasztalataink alapján szülői segítséggel kb 4-5 éves kortól élvezik a gyerekek, önállóan pedig iskolás kortól tudnak sajtot készíteni.

A délutáni program pedig elsősorban felnőtteknek szól, de nagyobb gyerkőcök, iskolások ezt is szokták élevezni, de a tematika kicsit komolyabb, és többet beszélgetünk.

Jelentkezéseket csak email-ben fogadunk, a beérkezés sorrendjében!!! Igyekezz nehogy lemaradj!