Május 1-e a Kecskevilágnál

2018. április 20.
Bookmark and Share

Részt vennél egy jó hangulatú családi buliban? Érdekelnek a hagyományok? Gyertek el, állítsunk közösen májusfát, simogassunk közben kis gidákat, keressünk kincset, lovagoljunk, és persze együnk finomakat. Van kedvetek csatlakozni?


 

 

Május 1-én egész napos családi bulira készülünk. Májusfát állítunk, tombolázunk, kincset keresünk, gidát simogatunk, lovaglunk és közben jókat eszünk. Mit szóltok?

Egész nap a májusfát fogjuk díszíteni, amiben ti is részt tudtok venni, és minden megvásárolt szalag mellé egy tombola is jár, amit a májusfa felállítása után fogunk kisorsolni. A májusfát a hagyományoknak megfelelően majd pünkösd vasárnap fogunk "kitáncolni". De hogy ne csak szalagok kötözéséből álljon a nap, ezért egész nap várunk egy újabb kincskereső játékkal, hogy miközben bejárjátok a tanyát és megismerkedtek az állatainkkal egy kicsit játszhassatok is. Ezen kívül kis gidáink is várják a simogató kezeket, az addigra elkészülő új gida simogatóban illetve egész nap kipróbálhatjátok milyen az élet lóháton. És hogy éhesek se maradjunk gida sülttet is ehettek, vagy ha azt kihagynátok akkor grill sajtos szendvicsekkel tudjátok az éhséget elűzni.

 Számíthatunk rád is???