Ismét elérhető házhozszállításunk is!

2018. március 15.
Bookmark and Share

Ismét tudtok házhoz szállítással is rendelni. A korábbiaktól eltérően idén csütörtöki napokon lesz a házhoz szállítás, így rendelni szerda délig tudtok!!!

Ismét HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS! Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖN-ként - az első alkalom március 22-e csütörtök - ismét házhoz szállítjuk a friss kecsketejet, finom sajtokat és most rendelhettek kolbászainkból, sonkáinkból és egyéb disznóságainkból is!


Egyszerűen csak rákattintasz a kívánt termékre (IDE kattintva tudsz válogatni) és a kosaradba helyezed, a végén pedig megadod a neved és a címet ahová a szállítást kéred, illetve a telefonszámod, hogy egyeztetni tudjunk, ha szükséges. Ennyi.


Érdemes kihasználni az alkalmat, egyenlőre úgy tervezzük, hogy hetente tudtok majd rendelni házhoz szállítással - legközelebb húsvét előtt csütörtökön (március 29-én  lesz).

Kérjük olyan címet adj meg, ahol megtalálunk napközben (ha csak délelőtt vagy csak délután tudod átvenni a terméket, akkor jelezd a megjegyzésben időpont megjelöléssel és igyekszünk alkalmazkodni, ha nem megy felhívunk, hogy egyeztessünk).

 

A házhoz szállítás INGYENES, minimum rendelési érték 4500 Ft