Ha csak látogatóba jönnél...

2018. január 31.
Bookmark and Share

Ha csak meglátogatnál minket - tudjuk elsősorban a kis kecskékre vagytok kíváncsiak, nem sértődünk meg :-) - akkor is szívesen látunk, azonban erre csak délelőtt 10:00 és 12:00 óra között délután pedig 14:00 és 16:00 óra között van lehetőség.


1. A legfontosabb, hogy délben a kis kecskék is igényelnek egy kis pihenőt, ezért csak délelőtt 10:00 - 12:00-ig és délután 14:00 - 16:00-ig tudtok jönni látogatni.

2. Kérjük a háznál parkoljatok (ahol a bolt is van), innen 300 métert kell sétálnotok az istállóig. Köszönjük, hogy ezzel is segítitek a munkánkat.

 

3. Az istállóban az állatok laknak, mi csak vendégek vagyunk náluk! Kérjük ne szemetelj és ne dohányozz! Lehetőleg ne hangoskodjatok, kiabáljatok az istállóban, ez nagyon zavarja az állatok nyugalmát. Ha gyerekekkel érkeztek nekik is jó előre mondjátok el, hogy nem szabad az állatokat kergetni, kiabálni, sikítozni a közelükben, és ha kell menet közben is figyelmeztessétek őket! A gidákat ne emelgessétek, nyugodtan üljetek le melléjük maguktól is az öledbe fognak mászni!
4. Túl sok embert nem tudunk egyszerre a kis kecskékhez engedni, mert nem férünk el, úgyhogy előfordulhat, hogy várnod kell. Ilyenkor kérjük a türelmedet, és megértésedet, és addig nézz körül nézd meg a disznókat, birkákat, tyúkokat stb.
5. Mivel kijelölt illemhellyel nem rendelkeznek a kecskék, és nem is csinálnak nagy ügyet belőle, így előfordulhat, hogy a cipőd, ruhád kakis - pisis lesz... persze sokkal valószínűbb, hogy az istálóba jövet menet pocsoláyba lépsz és sáros leszel - öltözz ennek megfelelően.

6. Bármilyen kérdésed, kérésed van fordulj hozzánk bizalommal, igyekszünk minden kérdésetekre válaszolni!

 

 

 

Köszönjük a segítségeteket, megértéseteket és türelmeteket és persze leginkább azt, hogy egyre többen vagytok kíváncsiak ránk és az állatainkra :o))

 

Kis boltunk továbbra is reggel 8-tól délután 3-ig nyitva áll minden nap, kedd - péntek és szombaton pedig este 6-ig, gyertek be nyugodtan. Nagyon sok házi finomsággal várunk titeket ebben az időszakban is.

Várunk sok szeretettel!!!