Álom meló 2018!

2018. január 08.
Bookmark and Share

Idén is meghirdetjük immár hagyományos Álom meló programunkat, és ezúttal is gida gondozáshoz várjuk önkéntesek jelentkezését:. Ha te is szívesen részt vennél pár napos gidáink gondozásában, vagy csak eltöltenél velük egy pár órát, hogy kikapcsolódj és fe

 

 

Kezdés: február elején, időbeosztás - ahogy jó neked, elvárások - szeresd az állatokat, juttatások - egy csomó szeretet, és lehetőség, hogy sok cuki kis gidával legyél :o))

 


2018-ban is meghirdetjük az év álom melóját!!! Ha te is szívesen foglalkoznál kis kecskékkel, részt vennél az ellátásukban, vagy csak simogatnád, pátyolgatnád őket az első pár napban, akkor várunk önkéntesnek a Kecskevilág tanyájára, Törökbálintra az Idamajorba. Február elején körülbelül 160 kis gidával fognak megörvendeztetni minket a kecske mamáink. Ha van egy kis szabadidőd, és szívesen segítenél nekünk figyelni a kis kecskéket, segíteni az első szoptatások alkalmával, akit pedig muszáj azt cumis üvegből etetni, száraz törölni és simogatni, akkor te vagy a mi emberünk.

 

Jelentkezni az EZEN a linken tudsz (ha mégsem működne másold ezt a sort a böngésződbe: http://www.signupgenius.com/go/30e0b4da9ae2fa1fd0-lom1 ).

Csak kiválasztod a neked megfelelő időpontot, megnyomod a zöld Sing up gombot, majd legalul a Sumbit and Sing up gombot, a következő oldalon pedig beállítod, hogy hányan jöttök (figyelem a gyerekeket nem kell számolni elég a megjegyzésbe beírni), majd a nevetek és email címetek megadásával véglegesíthetitek a jelentkezést.

 

Amennyiben bármi kérdésetek van, írjatok egy emailt az info@kecskevilag.hu címre és próbálunk minden kérdésre válaszolni.

 

 

Néhány dolog, amit jobb ha tudsz:

 

 

  • nem kell semmi olyan dolgot csinálnod, amit nem akarsz
  • a legfontosabb, amiben segíteni tudsz nekünk, hogy figyeled a kis kecskéket, rendesen eszik, tudsz szopni, nem tartja furán a fejét stb
  • könnyen lehet, hogy olyasmit látsz, amire nem voltál kíváncsi (az ellés bár szerintünk csodálatos, de bizony vérrel és nyákkal jár)
  • el kell fogadnod, hogy nem tudunk minden kis gidát megmenteni, és mindig van amelyik elpusztul
  • mivel az állatok kényelme az első, előfordulhat hogy az időd egy részben csak figyelheted a kis kecskéket, mert azok alszanak, vagy szopiznak és ilyenkor nekik sem jó, ha zavarják őket
  • csak olyan ruhában gyere, ami nem baj, ha koszos lesz,vagy megrágja egy kis kecske. Ha szükségéd érzed tudunk helyet biztosítani, ahol kényelmesen átöltözhetsz
  • ha esik az eső akkor bizony sár van!!! úgyhogy cipőt is úgy válassz, hogy ne ázzon át (a gumi csizma csak akkor jó, ha nincs nagyon hideg, vagy bélelt a csizmád különben lefagy benne a lábad)
  • a kecskéink emberhez szokott, barátságos állatok, de állatok, ezért csak saját felelősségedre gyere, és ha gyerekeket hozol magaddal értük is neked kell felelősséget vállalnod

 

 

 

Amit pedig a közlekedéssel kapcsolatban tudnod kell, hogy tömegközlekedéssel csak nehézkesen vagyunk megközelíthetőek. A Volánbusz 732-es járatával Érd, Ötvös utcáig kell utazni (Kelenföldről indul), innen még 800 méter séta (beton úton) hogy eljuss hozzánk, vagy a Törökbálinti Auchanig jár az Auchan saját járata (ez leginkább a Törökbálintiaknak opció). Innen kb 1200 méter séta (föld úton és felfelé, de cserébe hazafelé csak lefelé kell menni :o)).

Ha autóval jönnél itt találsz térképet is (vagy másold ezt a böngésződ felső sorába: https://goo.gl/maps/poyYUxcxDZU2 ) Ha pedig nincs autópálya matricád akkor nézd meg ezt a térképet (vagy másold a böngésződ felső sorába ezt:  https://goo.gl/maps/uhf4SRZk4Lm ) és ha nem találnál oda, vagy bármi gondod van hívj, a 20/3908906 számon.

 

 


 

Még egyszer előre is köszönjük a segítségedet, ha pedig bármilyen kérdésed, kérésed lenne, hívj, írj vagy küldj füst jeleket :o))