Te is meg tudod csinálni - Fess velünk - November 2-án

2017. október 25.
Bookmark and Share

November 2-án csütörtökön az őszi szünetben két festményt is megfesthetsz nálunk. Sőt akár közösen is alkothatsz gyermekeddel.

Kivételesen nem akarunk senkit jól lakatni, nem készítünk sajtot, nem töltünk kolbászt. Ezúttal szeretnénk ha a különleges élménnyen kívül egy csodálatos képpel gazdagodhatnátok, ami ráadásul a saját alkotásotok.
Az őszi szünetben nehéz programokat szervezni mert általában nem túl barátságos az idő ilyenkor már, viszont ha ti sem akarjátok otthon ülve képernyőkre tapadva tölteni az őszi szünet napjait, akkor az ajánlatunk nektek szól!
Gyertek el és alkossunk közösen. Mindenki megfestheti a saját képét, az alkotás élménye és a siker pedig garantált. Nem baj ha nem tudsz rajzolni, és eddig az ecsetekkel sem volt sikerélményed.

Délelőtt 9:00 - 12:00 között ezt a vidám színes halas képet készítjük el Budai Tímea festőművész segítségével. Ezt a festményt kb 8 éves kortól gyerekek is el tudják készíteni, így nyugodtan hozzátok el a kisebb gyerekeket is.

 

Délután 13:00 - 16:00 között pedig Leonid Afremov színes őszi hangulatú képét készítjükl Budai Tímea festőművész segítségével. Ezt a festményt kb 12 éves kortól gyerekek is el tudják készíteni, így nyugodtan hozzátok el a nagyobb gyerekeket is.

 

Sőt mind a két festmény esetében lehetőség van arra is, hogy akár ketten közösen fessétek meg egy nagyobb vászonra a festményt, így téve még személyesebbé az kész festményt és maradandó közös élménnyé a festést.

 

 

A festést akkor tudjuk megszervezni, ha legalább 6-an jelentkeztek, a maximális létszám pedig 18 fő, így ne késlekedj a jelentkezéssel.

Ha szeretnél részt venni két féle lehetőségből is választhatsz:
1. 40x30 cm-es vászonra készíted el a festményedet , csak most csak nálunk 8.990 Ft-ért
2. 50x40 cm-es vászonra ketten közösen alkotjátok meg a festményeteket (szülő - gyerek, nagyszülő - gyerek, akár két szülő párban) 13.990 Ft-ért

 

Ne aggódj ha többen jöttök nem kell, hogy több egyforma kép lógjon a nappaliban, ennél egyedibb és személyesebb ajándékot nehéz kitalálni!!! Szóval csak rajta jelentkezz MOST!

 

A jelentkezni IDE, vagy az alábbi linkre kattintva tudsz (vagy akár a kiválasztott képre kattintva) csak tedd a kosaradba a kiválasztott festményt. FONTOS, ha párban szeretnétek festeni ezt a megrendelés során jelezzétek! 

délelőtti festményre jelentkezés itt: 

budaitimea-art.com/spd/260938/2017-november-02-Torokbalint-09-00-12-00

a délutánira pedig itt

budaitimea-art.com/spd/613546/2017-november-02-Torokbalint-13-00-16-00