Sajtkészítés + sajtvásár szeptember 23-án szombaton

2017. szeptember 15.
Bookmark and Share

Mivel nagyon sokan érdeklődtetek ezért szeptember 23-án 10.00-től ismét közös sajtkészítésre invitáljuk a gyerekeket, a felnőtteket pedig délután 17:00-tól, és hogy ne csak az élmény legyen csábító, ezúttal a sajtkészítésen résztvevők, vagy szüleik, kísér

Idén utoljára!!!

Sokatok kérésének eleget téve, szeptember 23-án ismét sajtkészítő programokkal várunk titeket, délelőtt 10:00-től ismét elsősorban a gyerekeket, majd délután 17:00-tól a felnőtteket. 

Ráadásként pedig 15% kedvezménnyel vásárolhattok sajtjainkból is!!! 

 

 

 

Közösen megbeszéljük honnan van a tej, abból mi mindent lehet készíteni, és aztán közösen sajtot is készítünk. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni.

 

Az elkészített sajtot természetesen mindenki hazaviheti.

 


 

Az időpont szeptember 23-a délelőtt 10:00.

 

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben (elég ha erre a levélre válaszolsz) az info@kecskevilag.hu címen, írd meg hányan jöttök, és szólj a barátaidnak is!!! Csak akkor tudunk fogadni, ha emailben jelentkeztél, és mi vissza is igazoltuk jelentkezésed!

 

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 1500Ft.

 

A délelőtti program elsősorban gyerekeknek szól. Tapasztalataink alapján szülői segítséggel kb 4-5 éves kortól élvezik a gyerekek, önállóan pedig iskolás kortól tudnak sajtot készíteni.

A délutáni program pedig elsősorban felnőtteknek szól, de nagyobb gyerkőcök, iskolások ezt is szokták élevezni, de a tematika kicsit komolyabb, és többet beszélgetünk.

Jelentkezéseket csak email-ben fogadunk, a beérkezés sorrendjében!!! Igyekezz nehogy lemaradj!

 

Ami pedig a sajtvásárt illeti: a sajtkészítésen résztvevők, vagy szüleik, kísérőik ezúttal 15% kedvezménnyel vásárolhantak sajtjainkból. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és csak szeptember 23-án érvényes.