Allergiára kecsketej????

2017. augusztus 22.
Bookmark and Share

Gyógyítja az allergiát a kecsketej? Vagy gyógyszerek és mellékhatások nélkül megszünteti az allergia kellemetlen tüneteit?


Allergiára kecsketej???

Sok helyen sokfélét lehet olvasni a témában, ezért én is összegyűjöttem a tapasztalatainkat, hátha van ismerőstök, vagy családtagotok, akinek szüksége lehet információkra.

 

Tapasztalataink szerint a rendszeresen fogyasztott kecsketej, vagy a kecsketejből készült termékek fogyasztása csökkenti az allergiás tüneteket. De ennek nem az az oka, hogy a kecskék olyan sok parlagfüvet fogyasztanának, hiszen ők inkább a fás szárú növényeket kedvelik, és mivel nálunk a napot legelészéssel töltik, így maguk választhatják meg mit esznek és ők inkább galagonyát, csipkét és szedret esznek.

Tehát a kulcs nem a kecskék által elfogyasztott parlagfű mennyiségén múlik, hanem azon az évezredes tapasztalaton, hogy a kecskék teje jó hatással van mindenféle légúti és tüdő betegségre, gyulladás csökkentő és immunerősítő hatású.

 

Tehát mit tehetsz, ha allergiás vagy? próbáld ki, hogy naponta legalább fél liter kecsketejet vagy azzal egyenértékű kecsketejből készült terméket fogyasztasz - válassz joghurtot, vagy friss sajtokat és ne a hosszan érlelt sajtokat. Vásárlóink visszajelzései alapján legtöbbüknek már ennyi is elég, hogy javuljanak az allergiás tünetek. Elmondásuk alapján általában 1-2 hét után jelentkeznek a kecsketej fogyasztás jótékony hatásai, bár volt már olyan is, aki 1-2 nap alatt jobban érezte magát. Sőt azok akik már a parlagfűszezon kezdete előtt májusban - júniusban elkezdik a kecsketej rendszeres fogyasztását sokszor teljesen el tudják hagyni az allergia gyógyszereiket.

Fogyókúrázol? akkor próbáld ki a kecsketejsavót. Ez a sajtgyártás során keletkező "melléktermék" mely szinte teljesen zsírmentes, könnyen emészthető, de emellett kiváló vitamin, ásványianyag és fehérjeforrás.

 

Ha laktóz érzékeny vagy akkor érzékenységtől függően laktóz tabletta használata mellett ki tudod próbálni a "kecsketej kúrát" azonban, ha tejfehérjére vagy a tej egyéb összetevőire vagy allergiás, vagy érzékeny, akkor sajnos le kell mondanod erről a lehetőségről.