Legközelebbi házhozszállításunk időpontja augusztus 11-e

2017. augusztus 08.
Bookmark and Share

Még időben szólunk, ismét közeleg a házhozszállítás időpontja csütörtök (augusztus 10-e) délig tudsz rendelni és már közelgő programjainkról is olvashatsz.


 Tudom nehéz megjegyezni, ezért szólok, hogy ezen a héten pénteken lesz házhozszállítás. Ha a nagy melegben neked sincs kedved kimozdulni rendeld házhoz termékeinket. Rendelésed csütörtök délig adhatod le, mi pedig pénteken házhoz szállítjuk amit rendeltél.

 

A továbbra is akciós a disznózsír,  ha pedig te is szereted a könnyű vacsorákat a grill sajtot ne hagyd ki!!!! De érdemes a dinnyés vagy hagyományos görög salátát is kipróbálni feta sajtunkkal!


Ha kérdésed van hívj a 06203908906 számon.

 

 

Ami pedig a programajánlatokat illetiaugusztus 18-a péntekre ismét egy délutáni - esti sajtos rendezvényre várunk és már főző versenyeink időpontja is biztos

Szeptember 9-én Lecsófőző versenyre várunk, egész napos családi programokkal - még szervezés alatt állnak a programok, de számíthattok: sajtkészítési bemutatóra, lovaglásra, quadozásra, Paraszt Olimpiára, kézműves programokra és persze sok sok féle lecsóra. Részletek hamarosan.

 

És már most elkezdhettek készülni Kolbásztöltő

 

versenyünkre is, mely idén október 21-én

kerül megrendezésre.

 


Szép hetet kívánunk: Anita és a Kecskevilág csapata