Július 28-án Sajtkészítők estéje, ahol akár ingyen készíthetsz saját sajtot!!!

2017. július 24.
Bookmark and Share

A Sajtok éjszakájának sikerén felbuzdulva ismét egy sajtos estére invitálunk, ezúttal a sajtkészítésé lesz a főszerep. Július 28-án pénteken 17 órától és 19 órától közös sajtkészítéssel várunk, amin akár ingyen is részt vehetsz. A részletekért kattints!

Július 28-án pénteken várunk a SAJTKÉSZÍTŐK ESTÉJE-re 17:00-tól egészen 21:00 óráig.

 

Miről szól a SAJTKÉSZÍTŐK ESTÉJE? Főképp a sajtokról, jó társaságról, hogy a hétköznapok rohanásából kiszakadva egy kicsit lazíthassunk igazán sajtos társaságban. 

 

Sajttálakkal várunk titeket, hogy mindenkinek lehetősége legyen sajtjainkból kóstolni, természetesen most is sütünk grill sajtunkból, hogy halloumi sajtunkat a grillsajtok királynőjét, megfelelő körülmények között kóstolhassátok meg, és persze közös sajtkészítésre is invitálunk mindenkit.

 

17:00 órától és 19 órától két turnusban  közös sajtkészítésre invitálunk, ahol bárki elkészítheti saját sajtját.


 

És hogy még különlegesebb legyen a SAJTKÉSZÍTŐK ESTÉJE, most akár INGYEN ELKÉSZÍTHETITEK SAJÁT SAJTOTOKAT - amennyiben 10.000 Ft felett vásároltok termékeinkből - egyébként a sajtkészítésen való részvétel díja 1500 Ft/elkészített sajt*. A sajtkészítő program körülbelül 45 perces. Sajtkészítés előtt - után pedig lesz alkalom a kecskéinkkel is találkozni.


A belépés INGYENES.


Mind a két sajtkészítő programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezni e-mailben az info@kecskevilag.hu címen vagy telefonon a 20/3908906 számon Anitánál lehet.

 

 

 *amennyiben július 28-án pénteken 17:00 és 21:00 óra között 10.000 Ft felett vásároltok boltunkban, úgy 1 fő részére ingyenesen biztosítjuk a sajtkészítésen való részévételt. Egyéb esetben a sajtkészítésen való részvétel díja 1500 Ft/elkészítétett sajt, vagyis ha 3-an érkeztek de csak 1 sajtot készítetek akkor csak 1 sajtkészítést kell kifizetnetek.