Sajtok éjszakája - július 7-én pénteken

2017. július 03.
Bookmark and Share

Július 7-én pénteken várunk a Sajtok Éjszakájára 18:00-tól 22:00 óráig, sajtkóstolóval, közös sajtkészítéssel, kedvezményes sajt vásárral és hűsítő italokkal

Július 7-én pénteken várunk a SAJTOK ÉJSZAKÁJÁ-ra 18:00-tól egészen 22:00 óráig.

 

Miről szól a SAJTOK ÉJSZAKÁJA? Hagyományteremtő céllal hívtuk életre, hogy a hétköznapok rohanásából kiszakadva egy kicsit lazíthassunk - ha az időjárás is úgy akarja - csillagos ég alatt, igazán sajtos társaságban. 

 

Lehetőség lesz sajtjainkból kóstolnisütünk grill sajtunkból, hogy halloumi sajtunkat a grillsajtok királynőjét, megfelelő körülmények között kóstolhassátok meg, de ha úgy tartja kedvetek és többen érkeztek akkor vásárolhattok kedvezményes áron sajttálainkból is, amit akár helyben 1-2 pohár rosé fröccs, vagy házi limonádé kíséretében el is fogyaszthattok.

 

20:00 órától közös sajtkészítésre invitálunk, ahol bárki elkészítheti saját sajtját.

21:00 órától pedig a haladóbbak a gyúrt sajt készítés rejtelmeibe nyerhetnek betekintést (parenyica, burratta, mozzarella stb.)

 

Egész este 20% kedvezménnyel vásárolhattok termékeinkből, és hogy lehűtsük a kedéjeket bónuszként a sajtkészéseken részt vevőket meginvitáljuk egy pohár rosé fröccsre, vagy hűsítő házi limonádéra. Egyébként jelképes áron lesz kapható a rosé fröccs és a házi limonádé is.


A belépés INGYENES,  sajtkészítésen való részvétel díja 1500 Ft/fő, míg a gyúrt sajt készítésen való részvétel díja 2500 Ft/fő, azok pedig, akik mind a két sajtkészítésre beneveznének kedvezményes 3000 Ft/fő áron tehetik ezt meg. Amennyiben bármelyik sajtkészítő programunkon részt veszel vendégünk vagy egy pohár rosé fröccsre vagy házi limonádéra.


Mind a két sajtkészítő programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezni e-mailben az info@kecskevilag.hu címen vagy telefonon a 20/3908906 számon Anitánál lehet.