Május 26-án lesz a következő házhozszállítás

2017. május 22.
Bookmark and Share

Csütörtök délig még leadhatod rendelésed és pénteken napközben házhoz visszük neked!!! Kattints, ha te is szereted a különleges sajtokat, mert most két ajánlatunk is van!!!

Idén először tudtok rendelni új fehér penészes lágy sajtunkból, mely a Piramis nevet kapta, erőteljes ízű és illatú, úgyhogy csak a fehér penészes sajtok rajongóinak ajánljuk, de nekik jó szívvel :-). Bevezető akciónk keretében most ráadásul kedvező áron próbálhatjátok ki!  IDE kattintva máris meg tudod rendelni. 


És hogy további kevdvet csináljuk az eheti rendelésekhez, ezen a héten minden rendelés mellé ajándékba

ajándék meggyes sajt minden rendelés mellé!!!

 küldünk egy darabot a Gallica Kriexus meggyes söréhez készített különleges aszalt meggyes sajtunkból, cserébe pedig csak arra kérünk, írd meg véleményed az új termékről. Ha sokatoknak ízlik szívesen bevesszük az állandó kínálatba - így muszáj lenne mindig tartanunk a Gallica Kriexus söréből is, ami őszintén szólva nekem nagy kedvencem lett az elmúlt időben, úgyhogy remélem tetszik majd a sajt is :-) 


A kiszállítás pénteken napközben történik. A kiszállítás ingyenes, azonban a minimum rendelési érték 4500 Ft. 

Hogy mi is meg tudjuk szervezni időben a kiszállítást kérjük minél előbb, de legkésőbb csütörtök 12 óráig add le a rendelésed. 

 

További szép hetet kívánunk. 

Sziasztok, Anita és a Kecskevilág csapata