Sajtkészítés gyerekeknek - május 21-én ismét

2017. május 12.
Bookmark and Share

Május 21-én ismét sajtkészítő programokkal várunk titeket, most ismét elsősorban a gyerekeket. 10:30 -tól elsősorban a kisebb gyerkőcöket várjuk egy közös sajtkészítésre.


Május 21-én ismét sajtkészítő programokkal várunk titeket, most ismét elsősorban a gyerekeket. 10:30 -tól elsősorban a kisebb gyerkőcöket várjuk egy közös sajtkészítésre. 

 

Közösen megbeszéljük honnan van a tej, abból mi mindent lehet készíteni, és aztán közösen sajtot is készítünk. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni.

 

Az elkészített sajtot természetesen mindenki hazaviheti.

 

A végén pedig egy játékos kvíz kitöltésével tesztelheted, hogy mennyi mindent sikerült megjegyezni az elhangzottakból. Aki minden választ jól tud az egy kis jutalomra is számíthat. (persze ovisoknak kelleni fog egy kis segítség ehhez is)

 

Az időpont május 21-e délelőtt 10:30.

 

Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben (elég ha erre a levélre válaszolsz) az info@kecskevilag.hu címen, írd meg hányan jöttök, és szólj a barátaidnak is!!! Csak akkor tudunk fogadni, ha emailben jelentkeztél, és mi vissza is igazoltuk jelentkezésed!

 

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 1500Ft.

 

A program elsősorban gyerekeknek szól. Tapasztalataink alapján szülői segítséggel kb 4-5 éves kortól élvezik a gyerekek, önállóan pedig iskolás kortól tudnak sajtot készíteni. Ezt a programot kb 4 éves kortól ajánljuk.

Jelentkezéseket csak email-ben fogadunk, a beérkezés sorrendjében!!! Igyekezz nehogy lemaradj!

 

 

Ha érdekelnek a nyári táborok ITT olvashatsz bővebben, van még pár helyünk érdemes jelentkezni minél hamarabb!!!

 

 

Ha pedig csak kilátogatnál hozzánk ne feledd, hogy ha nem esik az eső, akkor a kecskék kinn legelnek a nap nagy részében, így ha velük is szeretnél találkozni, akkor körübelül 12:30 és 15:00 óra között találod őket az istállóban!!!!

 

Most hétvégén (május 13-14) pedig minden negyedik vásárlónknak 30% kedvezmény, úgyhogy légy szemfüles és most vásárolj be egészséges finomságokból az egész családnak!