Minden negyedik vásárlónak 30% kedvezmény!!!

2017. május 09.
Bookmark and Share

Ha szemfüles vagy sokat spórolhatsz a hétvégén. Szombaton és vasárnap is várunk sok szeretettel, és ha te vagy a negyedik vásárló, akkor 30% kedvezményt is kapsz vásárlásod végösszegéből!!!

 

A hétvégére akciót hirdetünk, ha szemfüles vagy sokat spórolhatsz. Ugyanis minden negyedik vásárló 30% kedvezménnyel vásárolhat szombaton és vasárnap (május 13 - 14-én). Vagyis nincs más dolgot mint várni, hogy te lehess a negyedik! Vagy elhozni a szomszédokat, rokonokat, barátokat és persze úgy időzíteni, hogy te legyél a negyedik :-) 30% kedvezményért már megéri egy kicsit várni, vagy ügyesen taktikázni!!! Szombaton és vasárnap is reggel 8-tól délután 6-ig tudtok jönni vásárolni. 

 

(a kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül kiszámításra és minden termékünkre vonatkozik, azonban további kedvezményekkel - pl. törzsvásárlói kártya - nem összevonható)


 



És ha kecskéinket is meglátogatnád, akkor ne feledd, hogy amennyiben jó idő lesz, a kecskék kinn lesznek a legelőn. Velük körülbelül 12:30 és 15:00 óra között tudsz találkozni mikor az istállóban pihennek.