Szedd magad - Közös szemét szedés - Április 1 - 2.

2017. március 21.
Bookmark and Share

SEGÍTSETEK TI IS, hogy ismét tiszta legyen az út környéke! Munkádért cserébe vendégünk vagy egy finom ebédre! A gyerekeknek pedig egy apró meglepetés ajándékkal is készülünk.

Nyilván ti is láttátok már, hogy tavaly hiába takarítottuk ki az Idamajorba vezető út környékét, ismét áldatlan állapotok uralkodnak itt. ELÉG VOLT! Ezért az Idamajorért Egyesülettel közösen 2 napos szemétszedő akciót szervezünk.

Április 1-én és 2-án délelőtt 10 órától kb. 16 óráig.


Szeretnénk, ha te is segítenél nekünk! Cserébe természetesen vendégünk vagy egy finom ebédre! SŐT a gyerekeknek egy kis ajándékkal is kedveskedünk.


Zsákokat és kesztyűt biztosítunk a szemétszedéshez, neked csak a lelkesedésed kell hoznod. Ha csak egy fél órát érsz rá, már az alatt is nagyon sokat tudsz segíteni!


Idén a TeSzedd! akciója is ősszel lesz már nem szeretnénk addig nézni, a napról napra növekvő szemét kupacokat. Az önkormányzattal folyamatosan egyeztetünk, hogy segítsenek nekünk az összezsákolt szemét elszállításával, illetve, hogy közösen megoldást találjunk a további szemétlerakás megakadályozására. Amennyiben ehhez van ötleted, javaslatod szívesen várjuk.

 

A jó időt megrendeltük, segítséged pedig előre is köszönjük.

 

Ha nem tudsz eljönni, akkor is segíthetsz, ha megosztod barátaiddal, ismerőseiddel.

 

Köszönjük előre is!!!